Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2009 17:19

"Бютівця" Лозінського підозрюють у вбивстві

  Нардепа Віктора Лозінського у райцентрі Голованівськ Кіровоградської області називають місцевим бандитом
Нардепа Віктора Лозінського у райцентрі Голованівськ Кіровоградської області називають місцевим бандитом

Кіровоградська обласна організація об"єднання "Свобода" запевняє, що нардеп-"бютівець" Віктор Лозінський із прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським 16 червня вбили 45-річного Валерія Олійника із села Красногірка Голованівського району.

— Нам стало відомо, що Лозінський із начальником міліції і прокурором відпочивали у Красногірці, — розповідає голова обласної організації "Свобода" Олександр Ромащенко, 41 рік. — Близько восьмої вечора зустріли чоловіка. З невідомих причин почалася сварка. Вони побили селянина, а тоді застрелили.

17 червня прокуратура порушила карну справу за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень Валерієві Олійнику. Слідчі відпрацьовують кілька версій. Про участь депутата, прокурора та начальника міліції не кажуть.

46-річний Віктор Лозінський — член парламентського Комітету боротьби з організованою злочинністю і корупцією. У Голованівську його називають місцевим бандитом. Кажуть, без його згоди навіть продавця у кіоск не беруть на роботу.

— Лозінський мені погрожував, — розповідає священик Василь Здешинський, 50 років. — Тут на площі біля церкви замість тризуба поставили серп і молот, а я протестував. Він мені наказав не лізти не у свої справи. Журналісти брали в мене інтерв"ю, після чого Лозінський виматюкав мене і радив начуватися.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівця" Лозінського підозрюють у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути