Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 19:17

"Бютівці" та "регіонали" відхрещуються від коаліції

— На рівні лідерів, може, і ведуться переговори про коаліцію з "Регіонами". Але наші депутати про це нічого не знають, — каже вчора у кулуарах "бютівець" Святослав Олійник, 33 роки.

Цього сесійного тижня у Верховній Раді найбільше говорили саме про можливий союз БЮТу і Партії регіонів. Лідер "регіоналів" Віктор Янукович пішов на поступки прем"єрці Юлії Тимошенко і погодився зачекати на антикризову програму від уряду. Подейкують, що після травневих свят у парламенті буде широка коаліція. Поки що і "регіонали", і "бютівці" це спростовують.

— Люди з Партії регіонів, які могли вести ці переговори, їх не ведуть, — натякає Олійник  на братів Клюєвих. — Така сама ситуація і щодо змін до Конституції.

Депутати від "Регіонів" на цю тему жартують.

— Розмови, переговори, консультації з "бютівцями" ніколи й не припинялися, — усміхається Анатолій Толстоухов, 53 роки. — Ми ходимо одним коридором, маємо з ними спільні законопроекти.

У сесійній залі депутатів збирається мало — частина поїхали з Києва святкувати Великдень. На третьому поверсі парламенту триває передсвяткова виставка-продаж. Асортимент широкий — від пасок по 15 грн до діамантових прикрас за десятки тисяч. Однак продавці скаржаться, що депутати "надто не тратяться".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" та "регіонали" відхрещуються від коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути