середа, 18 березня 2009 18:27

БЮТ оскаржує результати тернопільських виборів

Окружний адміністративний суд Києва заборонив публікувати результати позачергових виборів до Тернопільської обласної ради. З такою вимогою туди звернувся депутат-"бютівець" облради Володимир Бойко.

Він вважає, що вибори не можна було проводити. Адже на початку березня Блок Юлії Тимошенко і Партія регіонів у Верховній Раді скасували постанову про призначення виборів. Але президент Віктор Ющенко оскаржив це рішення в Конституційному суді, й розгляд справи триває.

Наступне засідання Окружного адмінсуду Києва призначено на 20 березня.

За БЮТ у Тернополі проголосували 8% виборців. Раніше в облраді у нього було 47 депутатів, тепер — 12. Фракція Всеукраїнського об"єднання "Свобода" налічуватиме 50 нардепів, Єдиного центру — 20 і ПР — 14.

— БЮТу зараз не варто починати судову тяганину, бо треба дати спробувати попрацювати людям, які ніколи нічого не робили, — вважає керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко, 55 років. — "Свобода" п"ять років сиділа у підпіллі. Це була сектантська банда. Тепер вони вийшли на політичну арену. Саме час подивитися, чи зможуть вони керувати.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ оскаржує результати тернопільських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути