четвер, 28 січня 2021 07:51

Будь-який президент України є ворогом для Росії

Російський телеканал СТС запускає шоу "Ліга сміху". Права на цю програму належать студії "Квартал 95". Один із засновників проєкту — президент Володимир Зеленський.

Права робити програму на своєму телебаченні росіянам продала шведська компанія "Екче райтс". Вона представляє продукти "Кварталу" на зарубіжних ринках. Суму угоди не розголошують. Відбір учасників оголосили на кінець січня. Там будуть команди з окупованих Донецької та Луганської областей, Криму.

Шведська компанія повідомила студію "Квартал 95" про продаж прав на використання формату "Ліга сміху" каналу СТС лише після укладання угоди, розповіли у "Кварталі" журналістам "Детектор медіа". На такі рішення студія нібито не впливає.

Російський канал СТС із травня 2020 року занесений у санкційний список Ради нацбезпеки й оборони України.

— Це класична спецоперація, — каже медіаексперт 55-річний Олексій Ковжун. — Тепер туди наштовхають ушльопків з окупованих територій. Вони скакатимуть по Зеленському. І розкачуватимуть ситуацію в Україні.

Це знищує рейтинг глави держави. У нього багато ілюзій, але він не російська маріонетка. Намагається бути президентом України, розуміє, що йде війна. Будь-який президент України є ворогом для Росії. Вони нищили імідж Порошенка, тепер збиватимуть Зеленського. Це одна з тих соломинок, що врешті переб'є спину верблюдові.

У Зеленського — бізнесово-юридичний тип мислення: "Я все віддав шведській компанії. Продають, кому вважають за потрібне". Це нормальна позиція, якщо ти не політична фігура першого рангу, не президент воюючої країни. Якщо суспільство не сприймає такий крок як угоду з ворогом.

Зеленський мислить категоріями імперської Росії. Там юридична правота була важлива. У сучасному світі — важливіша репутація.

За Віктором Ющенком ходили близько сотні тітоньок, які були його фанатками. Щоб підняти йому настрій, їх запрошували туди, де він з'являвся. Їх наче небагато. Але коли виходиш, а тебе зустрічають радісні люди, — то здається, що це цілий натовп. У Віктора Андрійовича було відчуття, що нація його обожнює. А коли ганебно програв вибори, образився.

Те саме відбувається із Зеленським. Тільки він не прагне любові української нації. Багато років веселив людей, знає, чого хоче глядач. Намагається отримати аплодисменти.

Зараз ви читаєте новину «Будь-який президент України є ворогом для Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути