середа, 26 травня 2010 06:45

"Братство" продає "вінок Януковича"

"Братство" продає "вінок Януковича"

27 травня відбудеться аукціон із продажу вінка, що впав 17 травня на президента Віктора Януковича біля могили Невідомого солдата. Торги організовує партія "Братство".

Лідер партії 46-річний Дмитро Корчинський стверджує, що вінок їм принесли "співчутливі хлопці". Як його продаватимуть — не визначилися. Можливо, через Інтернет. Стартова ціна вінка — 8 тис. грн. На участь в аукціоні подали 58 заявок.

— Вінок уже трошки осипається. Знаходиться не в офісі партії, а на квартирі одного з наших прихильників, — розповідає Дмитро Корчинський. — Заявку на аукціон подав художник Олександр Ройтбурд. Він може собі дозволити купувати дорогі сувеніри, бо найбільш високооплачуваний художник в Україні. Також заявку подав політолог Кость Бондаренко. Є якісь мутні заявки типу від "Пінчук Арт Центру", але я думаю, що це щось не те.

— Це останнє, що можуть робити люди — обкрадати могили солдат і продавати вкрадене на аукціонах, — говорить 51-річна Ганна Герман, заступниця глави Адміністрації президента.

Вінок уже трошки осипається

Київські комунальники стверджують, що пам"ятного вінка в "Братства" немає. Його з могили забрали й утилізували.

Тим часом студенти Київського університету ім. Шевченка планували продати чашку, з якої пив зелений чай російський президент Дмитро Медведєв. Перед студентською аудиторією він виступав 18 травня.

За філіжанку сподівалися вторгувати 10 тис. грн. Проте передали її до університетського музею.

Зараз ви читаєте новину «"Братство" продає "вінок Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути