Ексклюзиви
неділя, 12 березня 2006 18:35

Янукович-молодший про свій перший заробіток

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Віктор Янукович-молодший прощається з однопартійцем Віталієм Хомутинником
Віктор Янукович-молодший прощається з однопартійцем Віталієм Хомутинником

— У меня в детстве не было радости сходить в цирк, — розповів "ГПУ" син лідера Партії регіонів Віктор Янукович-молодший, 24 роки. Минулої п"ятниці молоді "регіонали", до яких належить і молодший Янукович, представляли своїх нових однопартійців.

— Общение с отцом всегда было дефицитом, поэтому большой радостью для меня было сходить с ним посмотреть на грузовики (Янукович-старший керував автобазою. — "ГПУ"). Походить там, пообщаться с водителями и механиками.

Янукович-молодший каже, що батько був суворим, але справедливим.

— В нашей семье девчонок не было, воспитывались одни мужики. У нас никогда не было несправедливых наказаний. Всегда все было четко, — каже син лідера "регіоналів". — Совет отца, которым я до сих пор руководствуюсь, — это отвечать за свои слова. Выполнять свои обещания и быть пунктуальным.

Він розповів, що перші свої гроші заробив у 16 років.

У нас никогда не было несправедливых наказаний

— Мы с друзьями переделали и продали машину. Это была "Мазда" 3-й модели. А заработанные деньги вложили в другие свои проекты.

Одне із нових облич молодих "регіоналів" — син нині вже покійного засновника Центру політичного і економічного аналізу Дмитро Разумков, 22 роки.

— Мой отец никогда не скрывал, что он больше тяготеет к Росии, а не к Западу. Я могу сказать с уверенностью, что я сын пророссийского отца, — заявив Дмитро. Він став членом Союзу молоді регіонів України, бо підтримує надання російській статусу другої державної.

Крім нього, ряди "регіоналів" поповнили ще декілька спортсменів і одна співачка. Значок Партії регіонів отримали олімпійські чемпіони — з вільної боротьби Ельбрус Тедеєв, 31 рік, зі стрибків на батуті Юрій Нікітін, 34 роки, і спортивної гімнастики Валерій Гончаров, 28 років.

Син лідера Партії регіонів Віктор Янукович запевнив, що українською теж добре володіє.

— Я знаю украинский язык, но мне не хватает практики. После недели разговоров на украинском я вспомнил этот язык.

На думку молодшого Януковича, його батько, будучи прем"єр-міністром, зробив чимало, але більше йому не дали помаранчеві.

— Мой отец сделал многое, но ему, во-первых, не хватило времени, а во-вторых, больше не дали сделать эти так званые патриоты, — запевнив Янукович молодший.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший про свій перший заробіток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути