четвер, 16 червня 2011 07:15

Янукович забув назву закону

До холу столичного "Президент Готелю" заходить глава держави 60-річний Віктор Янукович. Він приїхав на конгрес Всесвітньої асоціації російськомовної преси. Запізнився на 5 хв.

— На мой взгляд, мы создали нормальные условия для развития демократии. Вы знаете, что мы приняли закон... — починає промову, робить паузу і звертається до зали.

— "Про доступ до публічної інформації", — вигукує хтось із передніх рядів.

— Про доступ до публічної інформації, если точно, — повторює президент. — Нас критикуют, наверное, так, как не критиковали никого за все годы независимости. Если посмотреть на прессу, телевидение, сегодня преобладает критика, больше слышно оппозицию, нежели власть.

Янукович кілька разів обіцяє відповісти на запитання. Головуючий дякує президенту за виступ. Той сходить зі сцени і прямує до виходу — має їхати з робочим візитом на Вінниччину. Півтора десятка журналістів біжать за ним. Однак його охоронці зачиняють двері. Кажуть, щоби представники мас-медіа ішли на інший вихід. Там теж зачинено. Лише через 15 хв. відчиняють.

Зараз ви читаєте новину «Янукович забув назву закону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути