пʼятниця, 06 травня 2011 02:15

Янукович випив 70 грамів горілки

Ветеранів Другої світової війни провідав у лікарні села Циблі на Київщині президент Віктор Янукович. Пообіцяв підписати закон про обов'язкове вивішування на 9 Травня червоних прапорів. Зустріч тривала півтори години.

— Економічна ситуація в Україні покращується, збільшуються надходження до Пенсійного фонду, — каже 60-річний Віктор Янукович. — У квітні фонд отримав 11,5 мільярда гривень надходжень. А це означає, що підвищилася зарплата, почала працювати економіка. 2010-го уряду було важко працювати. Так важко, що треба було приймати неординарні кроки. Один із них — у квітні минулого року ми підписали з Російською Федерацією угоду по Чорноморському флоту, що дозволило знизити ціну на газ. Вдалося скоротити дефіцит Держбюджету. Бо на початку 2010-го ми розуміли, що йдемо в рік із голим задом.

Янукович подарував ветеранам 29 годинників. У місцевому парку в наметах накрили столи. Насмажили шашликів, зварили юшку, нарізали білий та чорний хліб, овочі, маринований перець та мариновані огірки, поставили таці з фруктами.

— Хочу підняти келих за вас, — каже президент ветеранам. Озирається на охоронця

Той стоїть за кілька метрів. Швидко підбігає та наливає приблизно 20 г горілки "Президентський стандарт". Така коштує 85 грн пляшка 0,7 л.

Янукович піднімає чарку, невдоволено кривиться та говорить охоронцю:

— Так, Саша, ну шо ти? Налий так, щоб мені соромно не було.

Охоронець доливає грамів 50.

— Показую, — Янукович чаркується з ветеранами.

— Это что, водка? — запитує в нього ветеран Валентина Тітова.

— А шо ж, — знизує плечима президент та двома ковтками випиває. Ставить на стіл порожню чарку, видихує і не закусує. Оглядає присутніх, усміхається та облизується.

Зараз ви читаєте новину «Янукович випив 70 грамів горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути