четвер, 24 лютого 2011 07:15

Янукович розкритикував Азарова

На засідання Комітету економічних реформ в Адміністрації президента журналістів не пускають. Дозволяють пройти тільки телекамерам. Решта йдуть у прес-центр, де 3 год. триває пряма трансляція.

— У нас 85 гостей, ще камери, а зала мала, — пояснюють працівники прес-служби. Хоча в Адміністрації є актова зала, де більше місця.

На плазмовій панелі показують президента Віктора Януковича, 60 років. Він заходить до зали, сідає у крісло біля овального столу. Поруч прем'єр Микола Азаров та спікер Володимир Литвин. За столом урядовці та працівники Адміністрації.

— Ми затвердимо план економічних реформ на 2011 рік, — читає президент. — Ввели Податковий кодекс. Щоб його остаточно впровадити, треба прийняти 76 нормативних актів. Успіх залежить від Податкової адміністрації. Податківець має бути партнером бізнесу. За прояви корупції покарання буде жорстким та невідворотним. Чую, що те, що говорять нагорі, внизу не відчувається. У кого погано з органами слуху чи зору, ми вам допомагатимемо. Скоро дійдемо до цих заходів. Віталію Юрійовичу, доведіть мою точку зору до кожного податківця.

Керівник податкової Віталій Захарченко підводиться.

Янукович говорить, що триває дерегуляція промисловості та бізнесу. Наводить закон "Про спрощення ведення будівництва".

— Я ветував законопроект. У ньому відсутній механізм контролю за якістю робіт. Набридло чути, що крадуть матеріали на будмайданчиках, які зводяться за рахунок бюджету. Бетон машинами вивозять. На дорогах крадуть асфальт. Микола Янович, коли ви наведете у цьому порядок? — Янукович повертається до прем'єра Азарова, підвищує голос. — Скажіть, будь ласка, що для цього потрібно? Де Могильов? Поставте стільки міліції, скільки треба, щоб схопити тих, хто торгує будівельними матеріалами.

Наостанок Віктор Янукович обіцяє підвищити до кінця року середній розмір пенсій до 1380 грн:

— Пенсіонери не можуть чекати. Як тільки економічні показники нам дозволяють, треба піднімати розмір пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розкритикував Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути