четвер, 19 серпня 2010 03:25

Янукович купив ковбаси на 400 гривень

У середу президент Віктор Янукович, 60 років, годину пробув на Сорочинському ярмарку в Миргородському районі Полтавщини. Приїхав туди в супроводі півсотні охоронців, восьми автомобілів та "швидкої".

Близько 11.00 Янукович ходить рядами в білій сорочці з коротким рукавом і чорних брюках. Купує керамічну статуетку кума-селянина за 85 грн. Його охоронець розплачується 100-гривневою купюрою. Решти не бере.

Потім зупиняється біля намету з бурштиновими картинами. Придивляється до однієї, де коні й козаки. Купує із зображенням леопарда. Дає 1,5 тис. грн.

— Я приїхав сюди, щоб обрати таку вишиванку, яка мені дуже сподобається. Одну я придбав. А іншу мені подарував майстер, у якого я придбав першу вишиванку. Ще купив діжку, щоб можна було солити огірки. Такі, знаєте, хрусткі, — каже.

Наостанок глава держави зупиняється біля намету з полтавським хлібом. Просить продавщиць порекомендувати щось. Ті пропонують 1,5-кілограмовий хліб-подарунок за 25 грн. Янукович виймає з кишені гаманця, дістає 100 грн і кладе на стіл. Охоронець забирає хлібину. Потім президент зупиняється біля ковбасної ятки. Бере 2,3 кг вареної ковбаси, яка коштує 130 грн. Однак дає більше — 400 грн. За це дівчата-продавщиці дарують йому кошика з різними ковбасами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович купив ковбаси на 400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути