Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 09:05

Актор сплутав Януковича з Ющенком

Автор: фото з сайта www.kp.ua
  Харківський актор Євген Плаксін
Харківський актор Євген Плаксін

Президент Віктор Янукович у вівторок узяв участь у засіданні Харківського регіонального комітету з економічних реформ. Він відбувся у залі обласної ради.

Вітати з приїздом главу держави та зробити кілька оголошень запросили актора Харківського драмтеатру ім. Шевченка — Євгена Плаксіна. Коли до зали зайшов усміхнений президент, Плаксін урочисто в мікрофон сказав:

— Пані та панове, президент України Віктор Ющенко!

Запала пауза. Усміхнений Янукович розгублено захитав головою.

— Янукович! Пробачте... — виправився актор.

Більше Плаксін до мікрофона не виходив.

— Така прикра помилка — перша за 48 років моєї роботи, — каже 65-річний Євген Плаксін. — Зазвичай у такі хвилини у мене перед очима завжди затверджений текст. Та за мить до мене підійшов розпорядник і щось сказав, знаєте, під гарячу руку, як-то кажуть. Я обернувся до нього, відволікся. Я мав відреагувати на те, що мені говорили за спиною. Бо часто так буває, що вся програма змінюється в останні секунди. Сталося якесь миттєве розосередження, і машинально я сказав ім'я попереднього президента. Одразу після цього до мене підходив Володимир Семиноженко, заспокоював, говорив: "Із ким не буває". Але я й досі переживаю.

Із 1963 року Євген Плаксін веде всі заходи за участю офіційних осіб у Харкові. Зустрічав іще маршалів Георгія Жукова, Костянтина Рокосовського, керівника уряду УРСР Володимира Щербицького.

Плаксін — заслужений артист України. Його називають головним Дідом Морозом міста. Півстоліття він беззмінний ведучий усіх головних ялинок. Зустрічався з Леонідом Брежнєвим, в'єтнамським лідером Хо Ши Міном.

Зараз ви читаєте новину «Актор сплутав Януковича з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути