середа, 18 липня 2012 00:30

Адвокат Юлії Тимошенко обтирається від зеленки

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
 

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко "бютівець" 45-річний Сергій Власенко обтирається біля харківської лікарні Укрзалізниці №5. О 14.00 у понеділок його тут облила півлітрою зеленки невідома дівчина. Він саме йшов до своєї підзахисної.

— Я фізично не міг її переслідувати, бо в мене були залиті очі. Їх виїдало, — розповідає Власенко. — Після того як це сталося, я вийшов за ворота. Мені треба було багато води, аби змити зеленку. Допомогли прихильники Юлії Володимирівни. Потім я пішов до неї. Вже у лікарні ще відтирали мене медичними серветками, змоченими медичним спиртом. Слава Богу, що я був в окулярах, які щільно прилягають до очей. Психіка в мене міцна. Таким не залякаєш.

У вівторок адвокат звернувся із заявою до міністра внутрішніх справ та генпрокурора. Напередодні дав усні свідчення міліції. Правоохоронці досі не знайшли дівчину. Власенко каже, що вона схожа на 24-річну Марію Столярову, яка є заступницею керівника харківської Жовтневої райорганізації "Молодих регіонів". У інтернеті є записи із акцій, де вона присутня. Зокрема проти лікаря Тимошенко — Лутца Хармса в аеропорті.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Юлії Тимошенко обтирається від зеленки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути