четвер, 09 березня 2006 18:28

600 "тимошенківців" перейшли до донецьких

У місті Коломия Івано-Франківської області розколовся осередок партії "Батьківщина".

Найактивніші члени перейшли до партії "Держава-Трудовий союз", яку очолює соратник Януковича, колишній генпрокурор Геннадій Васильєв. У такий спосіб 600 коломийчан висловили свою незгоду із кадровою політикою центрального штабу Юлії Тимошенко.

Коломия — це красиве місто політично активних людей

У Коломиї утворилося два осередки партії: один чисельністю майже 600 осіб, інший — тільки 80. Другий осередок створив заступник голови коломийської міськадміністрації Петро Шлинько — за словами невдоволених БЮТівців, просто щоб головувати в ньому. Голова більшого осередку "Батьківщини" Михайло Геленей стверджує, що Шлинько використовує адмінресурс. Адже жоден коломийський канал чи газета не розміщує звернення осередку Геленея.

— А Коломия — це красиве місто політично активних людей. Вона завжди була стрижнем політичного життя Івано-Франківщини. З нею не можна так, — обурюється Геленей.

Коломийці неодноразово зверталися до центрального штабу, щоб ті скасували подвійність партії. Навіть передавали звернення особисто Юлії Тимошенко, під час її візиту в регіон. Жодної реакції вони не дочекалися.

— Ми переконалися в тому, що центральний штаб взагалі не турбують проблеми регіональних осередків, не кажучи вже про рядових членів партії, — сказав Михайло Геленей.

Зараз ви читаєте новину «600 "тимошенківців" перейшли до донецьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути