Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2008 17:02

Тимошенко вдягається скромно, коли йде до Ющенка

Автор: фото: Михайло МАРКІВ
  Минулого четверга на зустріч із президентом Юлія Тимошенко прийшла в новому костюмі й намисті від ”Шанель” за 5000 гривень
Минулого четверга на зустріч із президентом Юлія Тимошенко прийшла в новому костюмі й намисті від ”Шанель” за 5000 гривень

Минулого четверга прем"єрка Юлія Тимошенко, 47 років, прийшла на зустріч із президентом Віктором Ющенком у новому костюмі та намисті від "Шанель" за 5000 грн.

Це була щотижнева зустріч у Секретаріаті глави держави. Окрім Тимошенко, на ній були присутні голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова та глава президентської канцелярії Віктор Балога. Говорили про те, як співпрацюватимуть гілки влади в новому році.

Коричневе плаття прем"єрки було до колін, мало золотистий відблиск. На стілець вона повісила піджак такого ж кольору. В оточенні Юлії Володимирівни кажуть, що до секретаріату на наради вона одягається скромно. Мовляв, це не те місце, де Тимошенко хотіла б похизуватися вбранням.

"ГПУ" вирішила дізнатися, хто пошив його для прем"єрки. У новій колекції улюбленої марки її одягу "Луї Віттон" такого костюму немає. Серед українських дизайнерів вбрання для Тимошенко шиє Айна Гасе, 32 роки.

— Це не мій костюм, — говорить дизайнерка. — Не знаю, хто міг пошити його для Юлії Володимирівни. Останнє, що я шила для неї, — це плаття, яке вона одягла на святкування Нового року. Це — сексуальна, вечірня, жіночна сукня ніжно-сизого кольору.

Айна розповідає, що нині працює над костюмами для закордонних поїздок прем"єрки. Зазвичай дизайнерка показує Тимошенко ескіз нового вбрання. Вона дивиться його, уточнює нюанси.

— Відколи Тимошенко призначили прем"єром, часу в неї поменшало, — скаржиться Гасе. — Та ми все одно зустрічаємося.

Дизайнерка говорить, що найбільше Тимошенко полюбляє плаття та костюми зі спідницями. Надає перевагу ніжним, пастельним тонам.

— Також їй подобаються класичні кольори — білий та чорний, — додає Айна. — Майже ніколи не носить одяг яскравих, агресивних кольорів.

Зараз ви читаєте новину « Тимошенко вдягається скромно, коли йде до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути