Ексклюзиви
субота, 29 червня 2024 10:00

Караван лає, собака йде, наші повертаються додому

Караван лає, собака йде, наші повертаються додому

Сенсацією на Євро-2024 стала збірна Грузії, яка вперше брала участь у континентальній першості, і вийшла в плей-офф, здолавши Португалію в третьому турі. Збірна Україна сенсацією, на жаль, не стала. Наші їдуть додому. У всіх команд нашої групи по чотири очки, але при цьому ми - на останньому місці. Загалом висновок і вболівальників, і експертів зводиться до такого: в команді є зірки, але бракує власне самої команди. Ну, що ж, чекатимемо кращих часів та нової нагоди. Це ще молода збірна і здатна рости й вдосконалюватися.

Україна почала офіційні переговори про вступ до ЄС. Також нам обіцяють і НАТО. Але до Північно-атлантичного альянсу ми мусимо йти по якомусь "короткому мосту" - формулювання, придумане спеціально для України. Ніхто не може пояснити, що це означає насправді, але - міст, то й міст. Новим генеральним секретарем НАТО буде Марк Рютте, колишній прем'єр Нідерландів. Він вважається найбільш проукраїнським серед усіх кандидатів.

США та Ізраїль можуть поставити в Україну відразу вісім систем ППО "Patriot"

Сполучені Штати розглядають можливість скасувати заборону на розміщення в Україні американських військових підрядників. Це допоможе швидше ремонтувати та відновлювати бойову техніку для ЗСУ. Окрім того, США надають Україні новий пакет допомоги з ракетами ППО HAWK. За повідомленням Financial Times, США та Ізраїль можуть поставити в Україну відразу вісім систем ППО "Patriot". Однак точно не відомо, коли це станеться, бо Ізраїль якраз готується воювати з Хезболлою.

У США пройшли дебати перед президентськими виборами. Говорили зокрема й про Україну. Ще ніколи в історії українська тема не була головною на виборах президента в Сполучених Штатах. І ще ніколи українці так не переймалися тими їхніми виборами. Джо Байден виглядав стомленим і старим. Трамп - теж старим, але впевненим, хоч і верз нісенітниці. Трамп виграв дебати, на думку переважної більшості американців. У демократичному таборі заговорили про доцільність заміни кандидата. Однак речник президента повідомив, що Байден лишається в гонці.

Легендарний депутат Микола Тищенко отримав 60 діб домашнього арешту за розбій в Дніпрі та напад на колишнього військового. На нього одягли електронний "браслет". Палку промову Тищенка в ході судового процесу вже розібрали на меми. Талант! Тепер будемо чекати, що Микола вшкварить, вже перебуваючи під домашнім арештом.

Щойно російський диктатор відвідав В'єтнам, як Ханой заявив про стратегічне партнерство зі Сполученими Штатами. Путін невтомно доводить, що він таки "геніальний стратег" усіх часів і народів

Щойно російський диктатор відвідав В'єтнам, як Ханой заявив про стратегічне партнерство зі Сполученими Штатами. Путін невтомно доводить, що він таки "геніальний стратег" усіх часів і народів. Так тримати! На так званих іграх БРІКС, що проходять у Росії, на змагання з боротьби не прибув жоден спортсмен. У результаті переможцем чомусь проголосили литовця на прізвище Мажейко, хоча він в Росії взагалі не бував ніколи. Так живе темне "зазеркалля".

Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт Шойгу та Герасимова. Всі там будете! 90 наших героїв повернулися з пекла, з російського полону. Серед них і захисники "Азовсталі". У п'ятницю звільнили ще десятьох.

В Україну прийшов антициклон і тому на всій території країни панує спека. Періодично "тмутаракань" нас обстрілює. "На даний момент в небі України спостерігається до десятка "шахедів", ракет - порівняно небагато", - пише один з інтернет-сайтів… Раніше в такій тональності повідомляли про погоду.

Третя штурмова бригада виклала відео зі знищеними окупантами на Харківщині. 180 ворожих вояків. Все пораховано, всіх підраховано, всіх убито. І все це показано під пісню "Пікардійської терції" - "Сумна я була"… Всупереч назві та змісту, пісня виконується доволі весело й мажорно… В такі часи живемо. Пісні і смерть, війна й життя. Це - наші часи…

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Караван лає, собака йде, наші повертаються додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути