середа, 05 жовтня 2011 05:00

Звєрєва зрадили з лисим

Автор: фото з сайта www.mediananny.com
  Російський стиліст Сергій Звєрєв під час фотосесії торік влітку. Він любить носити взуття на  10-сантиметровій платформі
Російський стиліст Сергій Звєрєв під час фотосесії торік влітку. Він любить носити взуття на 10-сантиметровій платформі

Російський стиліст 48-річний Сергій Звєрєв приїхав до Києва на зйомки кліпу "Прости меня" зі співачкою Оленою Галіциною.

Декорації — затоплена кімната. Посеред неї велике ліжко і два стільці. Плавають картини та годинники. По стінах тече вода. Учасники знімальної групи ходять у гумових чоботях. Кліп розповідає про чоловічу зраду.

— Чого називається "Прости меня"? Я типу зрадив Лєну із брюнеткою. У нас зазвичай дівчина невинна, а чоловік — покидьок. Жінки насправді так уміють зраджувати, що чоловіки й не здогадаються. І навіть якщо застукаєш, так зіграють — "Ти що? У нас нічого не було. Це тобі здалося". Таке парять, — говорить Сергій Звєрєв, тримаючи ігуану. Вона також бере участь у кліпі. — Я от не вмію пробачати зраду. Зустрічався з дівчиною. Потім застукав її з таким малим, лисим, лобкове волосся взагалі якогось дивного кольору. Словом, ніякий. Якби це був красивий високий чоловік, який дасть мені фору, я б іще подумав: "Ну молодець, вибрала". А так мені стало соромно за неї й нецікаво. Я пішов, навіть не влаштовував скандалу.

Сексуальну сцену зняли до приїзду преси.

— Перед зйомками перевіряли, чи немає прихованих камер, — згадує стиліст. — Бо вже колись мене зцапали. За сюжетом я мав встати з дивана, зняти халат і зайти у душ. Коротше, про кліп потім ніхто толком і не написав, зате вийшли фотографії, де я переднім планом.

Зараз ви читаєте новину «Звєрєва зрадили з лисим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути