Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2007 17:11

Жінка тягла життєву силу із сусідського кабана

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"За професією я — водій, — пише пан Володимир з Тернопільщини. — Із 2000 року в мене повний обвал зі здоров"ям: з аптек і лікарень не вилажу. Ще не залікував однієї болячки, як з"являються інші? Зі мною творяться неймовірні речі — я ходжу як тіло без душі, як привид. Мене покидають сили. Немає потягу до життя. Без причин схуд. Люди не впізнають. Усі питають, що зі мною. І з головою щось робиться: весь час стоїть рівний шум, нічого не запам"ятовую. Я підозрюю, що в мене порушена біоенергетична оболонка".

Шановний пане Володимире, ваша біоенергетична система дійсно зруйнована. Вона не виконує однієї з головних своїх функцій — постачання в організм енергії життєвої сили. Внаслідок цього на клітинному рівні руйнуються тканини й органи. А це призводить до ланцюга різноманітних хвороб. Ваше фізичне тіло носить програмну порчу на смерть. Вона має вигляд труни, дві половинки якої повільно сходяться, а ви — посередині. Вам потрібна людина, яка "побачить" і скине енергетичну структуру порчі, відкриє енергоканали й активізує біополе.


"Моему сыну 36 лет, уже год он живет на две семьи. Подал на развод, денег на детей (две девочки) почти не даёт. От разговора уходит, говорит, что сам знает, как ему быть. Я сама это пережила (безотцовщину) и не хочу, чтоб мои внучки росли без отца. Можно ли вернуть мужа и отца в семью? — запитує пані Людмила з Дніпропетровська. — Раньше он очень любил жену и детей, но потом с ним что-то произошло".

Синові пані Людмили зроблено програмну порчу. Але це не означає, що любовна магія замовлена або зроблена тою жінкою, яка зараз із ним. Це може бути інша людина. Крім того, чоловікові доводиться відпрацьовувати за гріх предків із батьківського роду. Але ваш, пані Людмило, син — людина зріла і свої проблеми має вирішувати сам.

Грошей не можемо скласти, хоч працюємо на двох роботах

"И еще один вопрос: я живу в доме, построенном в 1928 году бабушкой и дедушкой, — продовжує пані Людмила. — В 1966 году узнали, что наша улица идет под снос. И, действительно, осталось только два дома: соседа и наш. А вокруг одни 9-этажки. И вот до сих пор мы все живем без газа, без ванны – все осталось, как 40 лет назад. Я все время думаю: почему так случилось? Может быть, место у нас такое?"

Енергетично будинок пані Людмили виглядає прозорим і нікому не заважає. Усе інше можна з"ясувати в міськвиконкомі — там є генеральний план забудови міста.


"Я живу з дружиною. Маємо трьох дітей та шестеро онуків, — ділиться пан Станіслав з Київщини. — В молодості працювали, зводили будинок, пробували завести хазяйство. Але воно чомусь здихало, або росло не так, як у людей. Тепер на пенсії. Грошей не можемо скласти, хоч працюємо на двох роботах. Куди мені звертатись?"

Шановний пане Станіславе, і на вас особисто, і на подвір"ї, і на домі багато свідомих біоенерговпливів. Це — програмні порчі на неуспіх у справах, відсутність грошей і здоров"я. Зроблено порчі і на вашу худобу. Можливо, присутній і так званий енергетичний вампіризм у вигляді "вселення" в тварину.

Я знаю одну родину в селі на Київщині. Коли їхня донька повідомила, що збирається заміж, батьки вирішили забити кабана. Почали його колоти, а він став кричати жіночим голосом. Усім стало моторошно. Цей жіночий крик чули всі в околиці. А сусідській бабці, на той час квітучій і не по роках здоровій, у цей час зробилося погано. Родичі повезли її до Києва в лікарню рятувати. Місяць вона відлежувалась, а коли настав час виписуватись — не схотіла їхати додому. Вже минуло два роки, її вмовляють, сварять, але жінка вперто не хоче повертатись у рідне село.

Не хоче з простої причини. Енергетично вселившись у сусідського кабана, вона тягла з нього життєву силу. А вийти з кабана не встигла, бо не знала, що його заколють раніше, ніж планували. Тепер енергетика забитої тварини впливає на енергопрограму жінки. Це — програма смерті. Якщо вона повернеться в село, там на неї чекає смерть.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Жінка тягла життєву силу із сусідського кабана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути