Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 17:04

Заздрощі поглинають біополе людини

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Відчуваю, що зі мною щось коїться, — пише пані Галина з Полтавщини. — Постійно турбують головні болі. Живу в страху: чоловік до всіх ревнує, хоча немає підстав. Зверталася до двох ворожок. Одна сказала, що я підлита мертвою водою, друга — що на мені велика порча. Вона зробила обряд викачування яйцем, але після цього надовго легше не стало. Поясніть, хто робить корекцію біоенергосистеми — екстрасенси чи ворожки?"

Шановна пані Галино, ворожка мала рацію. На вашу біоенергоінформаційну систему зроблені свідомі втручання (порчі). Викачування яйцем нейтралізувало негативні енергії, але порча залишилася. Невдовзі вона знову заповнилася поганою енергією. Зробити вам корекцію може людина, яка бачить енергії тонкого світу. Біоенергетик це, екстрасенс чи ворожка — байдуже.


Схожі проблеми у пані Світлани з Волині:

"Я живу на таблетках, часто лежу в лікарнях. Ставлять різні діагнози, але лікування не приносить полегшення. Мені 40 років. Почуваюся зле, хоча тиск і кардіограма в нормі".

Шановна пані Світлано, внаслідок порч у вас порушився природний енергообмін. Тому і бракує енергії. Знесилення відчуває кожна клітина організму, реагуючи больовими відчуттями. Приладів для виявлення порчі доки немає. Негативні впливи на ваш організм потрібно зняти, тоді відновиться правильний енергетичний обмін.


"Я виросла і живу на подвір"ї батьків, — пише пані Тетяна з Хорольського району Полтавщини. — Маю двох дорослих дітей, а тепер ще і двох онуків, які живуть зі мною. Хлопчикам 11 і 12 років, вони страждають на енурез. Водила їх до лікарів, але це не допомогло їм. У хаті неприємні запахи, діти переживають, у них порушується психіка...".

Шановна пані Тетяно, ваші онуки страждатимуть, доки не знімете з них порчі, зроблені на сечовий міхур.

Василь із Вінниччини, Валентина із Житомирщини, Надія з Чернігівщини, Ніна з Полтавщини скаржаться на хворобливість і слабкість. Таке самопочуття викликають не лише порчі, а й несвідомі впливи, що називають навроками. Сильні енергії гніву, заздрощів, ненависті, роздратування поглинають біополе людини, на яку спрямовані.

Приміром, киянка Наталія — яскравої зовнішності, талановита. Її успіх не давав спокою колегам. "Клей" їхніх заздрощів обліпив усе її біополе. Через це жінка почала хворіти.

Зараз ви читаєте новину «Заздрощі поглинають біополе людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути