пʼятниця, 11 травня 2012 00:45

Владу Прокаєву вигнали з Лаври

Автор: фото з сайта www.gazetaby.com
  Знімки оголеної Влади Прокаєвої надрукували 2008 року в російській версії чоловічого журналу ”Плейбой”. На фото модель лежить у відвертих позах на червоному дивані
Знімки оголеної Влади Прокаєвої надрукували 2008 року в російській версії чоловічого журналу ”Плейбой”. На фото модель лежить у відвертих позах на червоному дивані

Колишню модель 41-річну Владу Прокаєву попросили піти з посади позаштатного працівника Києво-Печерської лаври. Причиною стали її оголені фотосесії.

— Влада раніше допомагала Вікторії Лісничій, директору Лаври, але не офіційно, — розповідають в оточенні екс-моделі. — На початку березня її вирішили зробити заступником директора, вона мала опікуватися зв'язками з громадськістю. Згоди Прокаєва не дала, але погодилася стати позаштатним працівником. На роботу її благословив настоятель храму владика Павло. За якийсь час він одумався. Сказав: "Жінка, яку голою бачили мільйони чоловіків, не може працювати у священному місці".

Кажуть, Прокаєва вже забрала речі зі свого кабінету в Лаврі.

— Влада багато зробила для заповідника на безоплатній основі, — каже директор заповідника 34-річна Вікторія Ліснича. — Її оголені фотографії — це далеке минуле. З ким такого не буває.

Знімки оголеної моделі надрукували чотири роки тому в російській версії чоловічого журналу "Плейбой". На знімках вона лежить у відвертих позах на червоному дивані.

— Ці світлини прекрасні, — каже Прокаєва. — Після фотосесії знайомі телефонували й казали: "Це справжнє мистецтво". Свого минулого я не соромлюся.

Зараз ви читаєте новину «Владу Прокаєву вигнали з Лаври». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути