Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 17:02

Вітні Х"юстон судиться з мачухою за комунальні платежі

  За тригодинний концерт американська співачка Вітні Х’юстон отримує мільйон доларів
За тригодинний концерт американська співачка Вітні Х’юстон отримує мільйон доларів

Американська співачка 45-річна Вітні Х"юстон подала позов до суду на свою мачуху Барбару Х"юстон, 60 років.

— Із 1987 року Барбара мешкає в маєтку мого покійного батька Джона Х"юстона за мій рахунок. Я погасила іпотеку, яку батько взяв у банку, аби купити цей великий будинок, і регулярно сплачую всі комунальні платежі, — каже Вітні. — За 11 років за комунальні послуги набігло понад 1,5 мільйона доларів.

Джон Х"юстон, батько Вітні, помер 2003-го. Після його смерті співачка отримала $1 млн страховки, з яких $723 тис. витратила на виплату батькового кредиту.

Барбара Х"юстон вирішила привласнити решту грошей. У грудні 2008 року вона подала до суду позов на Вітні з вимогою повернути їй $277 тис.

— Я була вражена. Вона звинуватила мене в бездумній траті грошей, хоча сама весь цей час жила за мій рахунок, — зізнається Вітні. — Нехай вона поверне мені кошти, які я витратила на оплату її рахунків.

Х"юстон — одна із найзаможніших співачок Сполучених Штатів. За 3-годинний виступ вона отримує гонорар $1млн. У 25 років Вітні купила ранчо в Нью-Джерсі за $11 млн, а решту зароблених грошей витрачала на наркотики. У 2000-му її затримали в аеропорту з мішечком маріхуани, а 2003-го співачка ледь не померла від передозування. Після виходу з лікарні повернулася на сцену й уклала контракт із компанією звукозапису "Аріста" на $100 млн.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х"юстон судиться з мачухою за комунальні платежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути