четвер, 08 жовтня 2009 07:43

Віталій Загорулько із зав"язаними очима впізнав Нестора Шуфрича

Автор: фото: Інна МОСКАЛЬЧУК
  Віталій Загорулько з Полтави розкладає карти Таро. Каже, може передбачити долю кожному, крім себе
Віталій Загорулько з Полтави розкладає карти Таро. Каже, може передбачити долю кожному, крім себе

Ясновидець із Полтави 52-річний Віталій Загорулько став фіналістом програми "Битва екстрасенсів" на каналі СТБ. Він із зав"язаними очима впізнав нардепа-"регіонала" Нестора Шуфрича.

— На випробуванні зав"язали очі платком та ще вдягли темні окуляри. Треба було вгадати людину, яка стоїть попереду. Я згадав, що сьогодні в моєї покійної матері день народження. Кажу: мамо, я поховав тебе, як ти хотіла. Поможи мені цю людину відчути. За кілька секунд побачив обличчя Шуфрича. Коли зняли пов"язку, дивлюся: Нестор сидить у червоному оксамитовому кріслі. Він потис мені руку. Сказав, що я — феномен. Із 30 екстрасенсів тільки я його вгадав і ясновидець із Миколаєва Єгор Мінін, котрий переміг у програмі.

Загорулько відчиняє двері своєї двокімнатної квартири. Він босий.

— Я тут клієнтів приймаю, — проводить до кімнати із заштореними вікнами. На столику ікона та свічки. — У мене тут люди і сидять, і лежать. Недавно дівчина подзвонила. Плаче в трубку: покінчу з життям. Поможіть, але грошей не маю. Лежала тут на дивані шість годин. Її хлопець лишив. Я їй передбачив майбутнє. Сказав, що вагітна.

Гортає примірник "Газети по-українськи". Тицяє у фото продюсера Юрія Фальоси на останній сторінці.

— Зразу було понятно, що вона його використає та залишить, — каже про співачку Міку Ньютон. — У мене багато знаменитих клієнтів було, доки на "Битві екстрасенсів" змагався. Після програми звернулася співачка Світлана Лобода. Я їй сказав, що на Євробаченні її чекає розчарування, навіть у трійку не ввійде. Вона не повірила. Не кажу лише, коли на смерть випадає. І собі долю передбачити не можу. Але в нас у родині всі були довгожителі, жили до 100 років.

Через вісім років в Україні почнеться процвітання

Каже, Україна в 2025–2027 роках увійде до Євросоюзу.

— Також бачу, що криза закінчиться через чотири-п"ять років. А через років вісім в Україні почнеться процвітання. За 8–12 років винайдуть ефективне лікування СНІДу.

Віталій Загорулько розробив метод зцілення від безпліддя.

— Уже кілька малюків народилося. По моєму методу дітки народжуються енергетично обдаровані. Не будуть пити та колотися. Навіть бачу стать дитини, яка з"явиться на світ. Із Запоріжжя приїжджали чоловік із жінкою. Він гінеколог, вона — акушерка. Подивився — а там сім абортів. Таким жінкам я допомогти не можу.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Загорулько із зав"язаними очима впізнав Нестора Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути