пʼятниця, 01 березня 2013 06:15

Василя Кисляка загриз собака

49-річного Василя Кисляка із села Юрківці Могилів-Подільського району Вінниччини загриз собака. Напередодні він прийшов до свого сусіда 76-річного Володимира Галія відзначити народження онуки.

— О десятій вечора після святкування господар провів гостя за ворота і зачинив калітку. Собаці на ніч відпустив більше провід, щоб той міг бігати по всьому подвір'ю, і ліг спати, — каже прес-секретар Вінницької обласної міліції Ольга Єфремова. — Рано на дворі побачив пошматоване тіло друга. Викликав міліціонерів. На тілі виявили численні рвані рани та укуси. Чому гість вирішив повернутися до товариша і чого ніхто не чув його криків, поки що невідомо.

Василь Кисляк викладав історію в сільській школі. Собака породи східноєвропейська вівчарка має кличку Джек. Його Володимир Галій купив за 500 грн. Селяни вимагають, аби пса вбили. Мовляв, той спробував людського м'яса і захоче ще. Господар проти.

Зараз ви читаєте новину «Василя Кисляка загриз собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути