Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 17:48

"В лічной жизні йому не везе"

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я одинока жінка, — звертається листом львів'янка Наталя Миколаївна, 65 років. — Чоловік у мене був дуже хороший. Прожили у шлюбі 30 років, із них 10 він лежав хворий. Помер 1992 року. Маю сина і доньку, але вони живуть окремо. Сама їх піднімала, дала вищу освіту. Та дочка через чоловіка роботу покинула, пішла працювати уборщицьою. Нащо ж для того інститут закінчувала? Із зятем 20 років жили душа в душу, але раптом він почав хворіти. Ходить часто по бабках-дідах. Один дід йому сказав, що то я поробила на хворобу. Просила, щоб мене завіз до того діда, але зять зі мною навіть говорити не хоче. Зі старшим онуком Антоном теж проблеми. Дуже любить пиво і водку. В лічной жизні йому не везе. Живе з дівчиною, але їй у голові одні гульки, бари і клуби. Вона замуж не хоче".

Листа коментує біоенергетик 44-річна Лілія Хасапєтова з Кривого Рогу. Сканує рукою сімейні фотографії, на яких Наталя Миколаївна обіймається з донькою і зятем.

— Ще до літа родина примириться, — заспокоює Лілія Ернестівна. — Зятю і тещі нема чого ділити і через що ворогувати. Але не чекайте від нього вибачень, пробачте його перша, полюбіть, як свого сина. Люди навіть на відстані відчувають, коли до них хтось виявляє почуття поваги та любові. Онук одружиться до кінця 2012 року. Матимете двох правнуків.

"Мій син спився, — ділиться 62-річна Валентина Іванівна з Яготина на Київщині. — Був син як син. Женився на гарній дівчині, народили двох дітей. Але у "гарних" компаніях розпився, занапастив себе, сім'ю покинув. Ніхто йому тепер не треба, крім горілки. Невістка боїться, що нашій сім'ї пороблено".

— Чомусь усі звикли вважати: якщо чоловік випиває — значить, сім'ї пороблено. Алкозалежність — це хвороба, як ангіна чи грип. Лікувати її потрібно нарівні з іншими. Не шукайте винних. Якщо людина припадає до чарки, її вчасно хтось не підтримав у складній ситуації. Повернути чоловіка в родину можна. Вислухайте його, не пиляйте. Сходіть разом до церкви, зверніться до лікарів. Ні до яких бабок його речей не носіть. Від цього чоловік може захворіти.

"Три роки тому донька зайнялася бізнесом, — пише фіолетовим чорнилом полтавець Микола Іванович, 50 років. — Вчасно повертає банківський кредит, сплачує у податкову і Пенсійний фонд. Але їй постійно не дають працювати. У мене відчуття, що є пряма загроза її життю. Коли доці не було вдома, у її кабінет і будинок залазили злочинці. Обкурили чимось приміщення, попортили речі, викрали альбом із фотографіями і гроші. Нам цікаво, хто це робить і з якою метою".

У конверт вкладає чорно-біле фото коротко стриженої дівчини. На звороті підпис "дочка".

— Доньці намагаються перейти дорогу люди, яких вона знає. Це колишні партнери по бізнесу або конкуренти. Між ними ворожих стосунків не відчуваю. Щоб на вкрадених фотографіях не робили вроки, раджу сходити до церкви і замовити сорокоуст за здоров'я. Якщо нас зурочили, значить, ми це спровокували своїми вчинками. Їх і потрібно відмолити перед Богом.

"Як тільки на небі з'являється новий місяць, не знаю, що зі мною робиться, — розказує 57-річна Світлана Володимирівна з Вінниці. — Усе тіло болить, аж плакати хочеться. Люди починають ставитися до мене погано, почуваю себе половою тряпкою".

— Від фази місяця відбуваються приливи чи відливи у морях і океанах. Людина на 70–90 відсотків складається з води, тож у її організмі теж відбуваються закономірні зміни, пов'язані з місяцем. Кров, лімфа, гормони, мозок "керуються" природними процесами, хочемо ми цього чи ні. Організм стає ослаблений, знижується імунітет. Людина стає психологічно напруженою, роздратованою, агресивною. Через це ставлення інших людей може здаватися недоброзичливим.

Не можна сваритися на молодий місяць, бо це провокує розлучення та відчуження. Новий місяць — найкращий період, аби позбутися шкідливих звичок. Якщо почнете боротьбу з курінням, алкоголізмом, зайвою вагою і протримаєтеся до наступного молодика — досягнете помітного результату.

Зараз ви читаєте новину «"В лічной жизні йому не везе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути