Минулої неділі в Києві виступала 41-річна американська поп-співачка Анастейша Лін. Прилетіла з Риги напередодні. В номер готелю "Радіссон", де жила, замовила зволожувач повітря. Пішла у спа-салон на масаж і манікюр. У ресторані повечеряла рулетиками з рубаної свинини й записала їхній рецепт.
— Готуватиму вдома для чоловіка і мами, — пояснила менеджерові.
Наступного дня замовила обід і вечерю в ресторані італійської кухні "Чірос Помодоро", співвласниками якого є донька прем"єр-міністра Євгенія Тимошенко та її чоловік Шон Карр.
— Їжу Анастейші возили в палац "Україна" до концерту і після, — каже 26-річний Ярослав Гордієнко, менеджер ресторану. — Щоби вгодити їй, я запросив готувати шеф-кухаря Рафаеля з Італії. На обід привіз йогурти "актімель" і "активіа". Спеціально замовляв їх у Греції, бо вона хотіла саме грецькі. На вечерю — шпинат, лосось, тунець, кальмари, асорті зі свинини, курятини і яловичини на грилі та запечена картопля. Із салатів — тільки "Грецький" і наш фірмовий "Мікс" зі шпинату, помідорів чері та кельтських горішків. Не їла борщів і супів. Пила чай із медом, настояний на лимоні та імбирі. Для музикантів попросила приготувати піцу "Маргарита". Казала, що всім сподобалося.
У січні 2003-го Анастейша через проблеми зі спиною вирішила зменшити груди. Але за кілька тижнів до операції їй поставили діагноз — рак грудей. Після хіміотерапії та операції співачка перестала вживати алкоголь.
Вечеря Анастейші в Києві
300 г піци "Маргарита" — 47 грн
200 г м"ясного асорті — 145 грн
200 г м"ясного асорті на грилі з картоплею фрі — 120 грн
150 г кальмарів фрі — 73 грн
250 г лосося на грилі — 170 грн
220 г яловичини на грилі — 98 грн
300 г тунця на грилі з салатом "Мікс" — 280 грн
300 г салату "Мікс" із помідорами чері — 150 грн
300 г салату "Грецький" — 130 грн
Коментарі