Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2006 17:20

Померлі батьки попереджають про небезпеку

 

"Людей мучать уві сні жахи, бо вони неправильно живуть. От мені страшного нічого не сниться. Але навіть приємні сни інколи віщують нерадісні події. Незнайомий чоловік уві сні подарував букет осінніх білих квітів. Сказав, щоб не ставила їх у воду, бо швидше зів"януть. Узяв мене за руку і повів через місток. Ішли бадьорі, усміхнені, але посередині мосту зупинилися. Чоловік стрибнув із мосту у воду, а я залишилася. Хотіла й собі стрибнути, але прокинулася. Ніякого відчуття тривоги не було, бо сон був світлий. Чоловік у воді бовтався, бризки летіли навсібіч. А я думала: "Добре йому. От вибереться на берег та й підемо далі".

Познайомилася з цікавим старшим чоловіком. Одразу сказав, що вдівець і шукає дружину. Із першої випадкової зустрічі в Будинку вчителя заявив, що мріяв про таку, як я. Пригостив дорогим коньяком. Спиртне я ледь пригубила, то він вихилив і з моєї склянки. А потім йому стало погано, довелося викликати "швидку". Наступного дня зателефонувала, а він вибачився і сказав, що не хоче більше зустрічатися. Я навіть зраділа, що вільна. Навіщо мені вдівець? Я щойно закінчила університет, викладаю в школі, знайду собі кращу пару.

Світлана, м. Київ".

Світлі сни іноді мають сумне продовження. Ваш сон натякав на це. Не ставити у воду квіти — позбавити їх джерела енергії. Місток разом не перейшли — заміж не вийшли. У вас іще все попереду.

"Подала документи на здобуття закордонного гранта (у США), взяла необхідні рекомендації. Сниться мені, начебто з якоюсь дівчиною ми біля океану. Там на тоненькій смужці берега лежать якісь відпочивальники, а нам треба лізти вгору — до дому з колонами. Раптом опинилися біля того палацу, а там — басейн із морською водою, так красиво. Хтось каже: внизу штормить, а тут безпечно. Оце й увесь сон.

Юлія Миколаївна, м. Київ".

Може, невдовзі здобудете бажаний грант. Сон засвідчує прагнення до вдосконалення, наявність мети. А колони, палац — символи почуттів, бажань, а то й омани.

Світлі сни іноді мають сумне продовження

"Кажуть, що мерці сняться на зміну погоди. А мені — на якісь вісті. Наснився покійний батько, прийшов додому із якимсь дядьком. Обоє молоді, веселі, сміються. Я до батька заговорила, а він дивно подивився, як на чужу, і каже: "Читай завтра в газетах". Зранку почала гарячково переглядати їх біля кіоска. В одній побачила фото загиблого родича. Батько приходив уві сні саме з цим чоловіком.

Наталя".

Померлі батьки уві сні попереджають про якусь небезпеку, застерігають. Іноді з"являються через муки вашої совісті. Варто прислухатися до внутрішнього голосу.

Зараз ви читаєте новину «Померлі батьки попереджають про небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути