Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 00:50

Уляна Унгурянова била чоловіка кружкою

— Уляна зловживає алкоголем. Влаштовувала скандали і бійки. Коли заїхала мені кружкою по голові, моє терпіння урвалося, — каже 38-річний Юрій Островський із Рівного. Навесні одружився з Уляною Унгуряновою, 30 років. Обоє — сироти. Через ДЦП мають перші групи інвалідності. Пересуваються на візках. У шлюбі прожили місяць.

Юрій Островський закінчив Остро­зьку академію. Заробляє наданням юридичних послуг. Уляна ніде не працювала. Познайомилися в інтернеті. За кілька місяців вирішили розписатися. Весілля молодятам влаштували рівняни — купили вбрання та замовили ресторан. За місяць подружжя подало на розлучення.

— Уляна виявилася не тією, за кого себе видавала, — говорить Юрій Островський. — З'ясувалося, що вона курить, випиває і вживає наркотики. Коли зібрався подавати документи на розлучення, заявила, що вагітна. На огляді лікар повідомив, що завагітніти не могла, бо в неї стоїть спіраль.

Суд розлучив подружжя у вересні. Уляна Унгурянова повернулася додому в Кривий Ріг на Дніпропетровщині.

— Я виявилася третьою зайвою, — каже вона. — З нами завжди була чоловікова доглядальниця Алла. Обіцяла допомогти Юрі відкрити юридичну контору. Та насправді хоче з його допомогою отримати квартиру. Якось казала: "Мені плювати на цих двох інвалідів. Моїй онуці потрібне житло".

Зараз ви читаєте новину «Уляна Унгурянова била чоловіка кружкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути