Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 18:25

Українська співачка Камалія стала "Місіс світу"

31-річна співачка Камалія (справжнє прізвище — Наталія Шмаренкова) перемогла у конкурсі "Місіс світу-2008". Його фінал відбувся 29 червня в російському місті Калінінград. У шоу взяли участь конкурсантки із 40 країн.

"Місіс світу" обрали утридцяте. Власником конкурсу є американський бізнесмен Девід Мармела. За діамантову корону змагаються заміжні жінки, старші 18 років. Упродовж року переможниці заборонено розлучатися. Інакше в неї відберуть титул.

Організатори запевняють, що зовнішність для конкурсанток — не головне.

— Ані довжина ніг, ані розмір талії, ані вік значення не мають, — каже виконавчий директор конкурсу "Місіс світу-2008" Наталія Венгер. — Наявність дітей і дрібних зморшок тільки вітається.

Першою віце-міс стала представниця Сінгапуру Колін Франсіска-Мейсон, другою — Катерина Ганаго з Білорусі. Торік на конкурсі перемогла американка Дайєн Такер, 30 років.

Цього року болівійка Хімена Наварро Вієлер була найстаршою матір"ю. У неї 13-річна донька. В американки, іранки, ізраїльтянки, перуанки та росіянки по троє дітей, зокрема по двоє близнюків. Учасниця з Нігерії змагалася вагітною третьою донькою.

"ГПУ" зателефонувала 51-річній Інні Шмаренковій, матері Камалії. Вона — продюсер співачки. Жінка втомленим голосом каже, що вчора повернулися з Росії.

— На цей конкурс збиралися чотири роки, — розповідає Інна Петрівна. — 2004-го Камалія перемогла в міжнародному конкурсі "Місіс Оупен Юкрейн". Тоді доньці вручили сертифікат на участь у "Місіс світу". Але треба було платити, а я відмовлялася. Цього ж року за 13 днів до початку конкурсу нас запросили просто так.

У Калінінград співачка взяла національний костюм від Діани Дорожкіної, а фінальну рожеву сукню "русалки" їй пошив дизайнер Сергій Єрмаков.

— Перед від"їздом Камалії побажала успіху донька президента Віталіна Ющенко, — розповідає Інна Петрівна. — Вона подарувала розшиту бісером старовинну льняну вишиванку. Камалія одягла її на першу фотосесію на конкурсі.

Інна Шмаренкова додає, що надто хвилювалася за доньку.

— Руки й досі трусяться, а Камалія схудла на сім кілограмів, — каже жінка. — Одного дня учасниці влаштували байкерське шоу — кожна мала проїхати на мотоциклі невелику відстань. Багато конкурсанток не впоралися із завданням, а Камалія зробила це чудово. Її попросили проїхати ще раз, щоб зафіксувати на камеру. Але мотоцикл поміняли. На гарячій трубі у нього не виявилося спеціального покриття, донька отримала опік третього ступеня. На фінальному конкурсі вона вийшла з раною на нозі.

На фінальному конкурсі вона вийшла із раною на нозі

Камалія народилася у Читинській області Росії. Одружена із британцем пакистанського походження Мохаммедом Захуром. Він — бізнесмен, має металургійний завод у Донецьку. Бізнес веде також у Великій британії та США. Дітей у подружжя немає.

Камалія — заслужена артистка України, випустила чотири альбоми. Захоплюється кіньми. Має трьох скакунів, одного з яких оцінюють у півмільйона доларів. Восени співачка зніматиметься в кінокомедії "Весела вдова".

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка Камалія стала "Місіс світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути