Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2007 18:23

В Олександра Малініна народився онук

Російський співак Олександр Малінін, 49 років, став дідусем. 11 грудня в одному з приватних московських пологових будинків з"явився на світ його онук. Вага хлопчика 3 кг 800 г, зріст 53 см. Його народила дружина пасинка співака — Антона, 25 років.

Від скрипальки Інни Малінін має рідного сина Микиту, 26 років. Він теж співає. Якось навіть переміг у шоу "Фабрика зірок-3". Та батько з ним не спілкується. Він образився, що син не хоче співати з ним романси.

Ще в Малініна є донька Кіра, 21 рік, — від співачки Ольги Зарубіної. Мати Антона — третя дружина Малініна Емма — народила співакові двійнят — Фрола й Устину. Їм по 7 років. Хлопчик грає на скрипці, а дівчинка— на фортеп"яно. Емма — бізнесвумен: має власну гінекологічну клініку та кілька аптек. Жінка  налагодила виробництво бальяну — мила для інтимної гігієни, яке  вигадала сама.

Мати Малініна Ангеліна Анатоліївна живе з сином у Москві. Із  батьком, 75-річним Миколою Вигузовим, співак не спілкується. Той має непростий характер, любить випити. Мешкає чоловік у селі Косуліно Свердловської області.

— Я кажу Саші, щоб дав грошей. А він: "Папа, давай не будем о финансах". Ніколи не спитає, чи мені щось треба. Лише хвалиться новими годинниками за 50 тисяч доларів та браслетами з діамантами, — скаржиться Микола Степанович.

Зараз ви читаєте новину «В Олександра Малініна народився онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути