четвер, 26 лютого 2009 20:23

Слава з "НеАнгелів" покинула ревнивого чоловіка

Автор: фото: static.liga.net
  Ольга Кузнецова має такі розміри: 92 сантиметра у стегнах, 58 у талії, у грудях — 87”
Ольга Кузнецова має такі розміри: 92 сантиметра у стегнах, 58 у талії, у грудях — 87”

24-річна Ольга Кузнецова, яка виступає під псевдонімом Слава у групі "НеАнгели", пішла від одесита Єгора після трьох років спільного життя. Співачка просить не називати його прізвища — чоловік обіймає високу посаду на державній службі.

— Єгорові хтось сказав, нібито я жила з чоловіком, навіть імені якого не знаю, — розповідає Слава російською в офісі свого продюсера Юрія Нікітіна у центрі столиці. — Єгор улаштував скандал. Я зібрала речі й пішла — у п"ятницю 13-го. Він просив повернутися, але тоді мені була б пряма дорога до психіатра.

Єгор та Слава — одесити. Познайомилися у нічному клубі в рідному місті.

— Він дуже мною переймався: де я сиділа, що пила та їла, радив: "Цього не бери, бо шлунок болітиме". Жити разом почали через кілька днів після зустрічі. Мешкали то в київській квартирі Єгора, то в моїй, батьком подарованій. Спочатку мені хотілося його ревнощів, щоб відчути себе потрібною. Але ревнощі переростали в опіку, від якої вернуло. Казав, що я вдягаюся зухвало. Я кричала: "Вдягни на мене паранджу!" Почувалася лялькою, нічого не робила, ходила по магазинах і скуповувала непотріб. А хотілося з подружками "пофестивалити". За три роки у клубах була пару разів — і мала стояти, мов статуя, не всміхатися.

Скільки разів на місяць сварилися?

— П"ять, якщо рахувати сварки лише з биттям посуду. Наші розборки чув увесь будинок.  Руку він на мене не піднімав, але посуд і телефони у стіни літали. Сварку починали по черзі. Але я "дзеркалила" — поводилася так, як він. А потім за місяць важко було розгребти те, що ми наговорили одне одному за хвилину. Мирилися теж по черзі.

Каже, що Єгор схожий на її батька, капітана далекого плавання.

Ну з якої радості баби таке писатимуть

— Батьки розлучилися, коли мала сім років. Тато — чоловік із серії "красивіший від мавпи" — дуже любить жінок, а вони йому за це віддячують. Коли кинув маму, мене лікували від нервового зриву. Єгор — теж моряк, але гарний, розумний і багатий. Я завжди хотіла чоловіка зі статками. Адже правий завжди той, хто має гроші. Кожна жінка прагне себе відчути захищеною, а якщо захист виражається у грошовому еквіваленті — це і є головне. Мені не треба було казати, що саме подобається. Я казала "ой" — і він мені це купував. Якось зайшли у магазин. Я в моді ні бум-бум, а тоді актуальний був годинник "Джейкоб". Я прошепотіла: "Боже, які гарні камінчики!" Єгор сказав: "Це діаманти", а через тиждень годинник був на моїй руці. Єгор сам вибирав речі, знав мої розміри — 92 у стегнах, 58 у талії, у грудях — 87. Не кожен чоловік займатиметься такими дурницями.

Де відпочивали?

— Домінікана, тайланди-шмайланди, Єгипет. Завжди найкращі готелі й ресторани. Знімали стрес від відпочинку шопінгом. Минулого року летіли з Домінікани й залишилися у Парижі на кілька днів. У магазині "Ля Фаєт" я купила зо 20 пакетів одягу, а Єгорові взяли тільки білизну.

Єгор пропонував вам одружитися?

— Кілька разів — коли був винен і просив пробачення. У лютому після чергової сварки став на коліно, простяг обручку з діамантом в один карат. Коли йшла від нього, забрала перстень — він же мені його купував, іншій не подарує. Та й прикраси я люблю. Тому після розлучення не віддала ні коштовностей, ні одягу. Квартиру в центрі ми купили за його гроші, оформили на мене. Але мені сумління не дозволить залишити її собі.

З іншими чоловіками зустрічалися?

— Ніколи, навіть не хотілося. А Єгора ревнувала страшенно. Думала: якщо він мене ревнує, отже, щось дозволяє собі. Паслася в його мобільному, поки він був у душі. Траплялися підозрілі повідомлення: "Ти забув привітати мою дитину з днем народження" або "Мені сподобалося". Ну з якої радості баби таке писатимуть?

Хотіли від Єгора дітей?

— Так, хоча раніше їх терпіти не могла. Єгорова семирічна дочка Дарина від першого шлюбу змінила мої погляди. Вона його слухається, як Бога. Я кажу: "Ходімо купатися", а вона: "Доки тато не прийде — не піду". Скрізь їздили разом, тільки на Кіпрі й у Туреччині були без Дарини. Єгор завжди питав дозволу взяти дочку. Я не перечила.

Зараз ви читаєте новину «Слава з "НеАнгелів" покинула ревнивого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути