понеділок, 29 вересня 2008 18:07

Скарлетт Йоханссон вийшла заміж

Автор: фото з сайту www.gossippando.it
  На весілля із канадським актором Раяном Рейнолдсом американка Скарлетт Йоханссон запросила лише близьких родичів
На весілля із канадським актором Раяном Рейнолдсом американка Скарлетт Йоханссон запросила лише близьких родичів

23-річна американка данського походження Скарлетт Йоханссон у суботу вийшла заміж за 31-річного канадського актора Раяна Рейнолдса. Весілля влаштували на курорті в передмісті канадського міста Ванкувер, на батьківщині нареченого. Запросили лише родичів.

Для Скарлетт і Раяна це перший шлюб. Вони познайомилися на вечірці в Нью-Йорку два роки тому, через місяць почали жити разом. Перед Новим роком Йоханссон заявила, що покине чоловіка, котрий приділяє їй мало уваги. Але вже в травні пара заручилася.

До зустрічі із Йоханссон Рейнолдс два роки був заручений із канадською співачкою Аланіс Морісет. Жінка не хотіла виходити заміж за актора. Казала, що її влаштовує і цивільний шлюб. Раян хотів родину та дітей.

— Я одразу привітала колишнього із весіллям, дуже за нього рада, — сказала Аланіс після весілля Рейнолдса.

Йоханссон зустрічалася з актором Джаредом Лето. Розійшлися, бо чоловік зловживав наркотиками. Потім Скарлетт мала роман із актором Бенісіо дель-Торо, старшим на 17 років. Пара розпалася: Бенісіо закохався в Чіару Мастрояні — дочку Катрін Деньов і Марчелло Мастрояні. На зйомках фільму "Чорна орхідея" Йоханссон почала зустрічатися з актором Джошем Хартнеттом, але покинула його, закрутила роман із актором Марком Уолбергом. Із останнім коханцем розірвала стосунки, коли дружина Уолберга Рія Дурхем завагітніла.

Шлюб Йоханссон і Рейнолдс американська преса вважає вигідним насамперед для Раяна: Скарлетт у рік заробляє $16 млн — утричі більше, ніж актор.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути