Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 00:00

Сім'я заробляє зйомками в масовках

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Єлизавета та Філіп Козлови граються у столичному музеї авіаці
Єлизавета та Філіп Козлови граються у столичному музеї авіаці

У Неділю в столичному музеї авіації режисер Алан Бадоєв знімає кліп на пісню "Ти знала" співака Олександра Ломінського. У масовці бере участь киянка 40-річна Ірена Козлова з трьома дітьми — 10-річним Філіпом, 6-річною Єлизаветою і Костянтином, 4 роки.

— У нас майже вся сім'я знімається в рекламі. Тільки найстарша донька Аня вже два роки в лікарні лежить. Зйомками ми їй на ліки заробляємо. У неї ниркова недостатність. Цю хворобу ще не один лікар не вилікував. Тільки пересадка потрібна. А вона 166 тисяч доларів коштує. На неї навряд чи коли заробимо. Собі ж нічого купувати не можемо. Тільки їжу та одяг у секонд-хенді. Батько нас покинув, не витримав Аніної хвороби. Зараз хоче повернутися, але нам він уже не потрібний.

За день зйомок родина заробляє 400 грн. Ірена — у декретній відпустці, раніше працювала фельдшером "швидкої".

— Хвороба в доньки почалася несподівано. Вона в мене вісім років плаванням займалася. Коли виповнилося 15, її переводили на облік у дорослу поліклініку. Там наміряли тиск 130 на 80. А такого не повинно бути в дівчинки її віку. Ні я, ні лікарі не звернули на це уваги, — опускає очі.

— Одного дня донька прийшла з тренувань в'яла. Я подумала, що стомилася. А на ранок — обличчя рознесло як повітряну кулю. Викликали "швидку", забрали в лікарню, по цей день там. Жахливо бачити, що хвороба зробила з твоєю дитиною. Страшно худі плечі, шия, лице, величезні, налиті водою ноги. Раніше вона противилася лікуванню — говорила, все одно помре. А нещодавно сказала, що заради мене все витримає.

— Масовка, збираймося! — гукає в мікрофон Алан Бадоєв.

Знімають епізод біля літака. Мати з дітьми піднімається трапом, наймолодшого несе на руках. За сюжетом кліпу — розбивається пасажирський літак ТУ-154. На його борту з екіпажем 37 людей. Майже всі гинуть. Серед загиблих — троє дітей.

Зйомки кліпу тривають 12 годин.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я заробляє зйомками в масовках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути