середа, 14 січня 2009 15:42

Проститута Руслана Іванова замовляють двічі на тиждень

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Киянин Руслан Іванов одружився через місяць після того, як почав працювати проститутом
Киянин Руслан Іванов одружився через місяць після того, як почав працювати проститутом

"Таких, як я, називають хлопчиками за викликом, проститутами чи жигало", — розповідає 23-річний киянин Руслан Іванов. — Мій зріст 180 сантиметрів, волосся світло-русяве. Надаю інтим-послуги тільки для жінок, прийму будь-які пропозиції. Роблю це не заради грошей, а більше для інтересу. У мене є основна робота: я просуваю сайт приватної компанії.

Там на місяць заробляю дві тисячі доларів. А за годину роботи проститутом беру 500 гривень. Замовляють мене двічі на тиждень".

Із Русланом зустрічаємося в ресторані на Подолі. В Іванова доглянуті руки й пухкі губи. Під час розмови він їх часто покусує.

— Уперше спробував рік тому. Хотів якось урізноманітнити своє життя. Через роботу на фірмі не було часу на особисте життя. В Інтернеті знайшов статистику, чого найбільше хочуть жінки і що саме замовляють. Написав оголошення. Коли розмістив, першими чомусь стали дзвонити хлопці, — ніяковіє. — Телефонували о третій ночі. Але всі були вихованими. Може, депутати, бо більшість номерів засекречені. Я відмовляв, а вони інтелігентно вибачалися і клали слухавку.

Прошу розповісти, як приймає замовлення.

— Жінки дзвонять мені на мобільний. Деякі по телефону соромляться одразу сказати, яким саме має бути секс. А коли вип"ють, стають розкутими. Зазвичай клієнтки замовляють кімнату в готелі чи знімають квартиру. Я перевіряю номери телефонів, з яких мені дзвонять. По Інтернету вичисляю, що це за людина, чи дійсно живе за адресою, яку вказала. Іноді знаходжу її резюме в Інтернеті. Знайомі "хлопчики" розказували, що до них на зустріч замість дівчини приїжджав хлопець або міліція. Можна працювати через агентство, там дають охорону. Але тоді від прибутку лише 50 відсотків. Подружні пари запрошують лише додому. Учора мав таке замовлення: жінці 28 років, чоловікові 42. Був із ними лише 25 хвилин. Але заплатили як за годину.

Грошей із неї не взяв, бо й самому сподобалося

Каже, що іноді грошей із клієнток не бере.

— 6 грудня, на День української армії, подзвонила Вікторія. Виявилося, що вона моя сусідка, знімає квартиру в будинку поряд. Спочатку мене трохи боялася. Казала, що хлопця замовила вперше. Півгодини просто пили вино. Вікторії років 30, вона ріелтор, продає нерухомість в Італії. Там у неї є коханий. Казала, що дуже любить його, але рідко бачить, тому й замовила мене. Грошей із неї не взяв, бо й самому сподобалося. Основний мій контингент саме її віку. Зазвичай дзвонять бізнес-леді, які не мають часу заводити сім"ю. Трапляються розлучені. Найстарша мала 36 років. Старші дами люблять поговорити, вилити душу. А молоді — випили й до справи!

Цікавлюся, чи закохувався у клієнток.

— Не встиг, бо через місяць, як почав цим займатися, на своїй фірмі познайомився з Аліною. Вона візажист, робить весільний і вечірній макіяж. 31 серпня одружилися. Аліна старша за мене на три роки, але виглядає як 20-річна. Про мою професію вона не знає. Думаю, якби довідалася, то не сварила б, а пробачила.

У ресторані Руслан замовляє лише апельсиновий сік.

— Уже рік не їм м"яса. Доки молодий, здоровий — сил вистачає і на чужих жінок, і на дружину. Займаюся спортом, стимуляторів чи таблеток не вживаю. Перед сексом обов"язково одягаю презерватив, — каже пошепки. — Але думаю скоро із цією професією зав"язувати. Уже не так цікаво, як спочатку. Уночі я завжди вдома — мене повністю влаштовує дружина.

Зараз ви читаєте новину «Проститута Руслана Іванова замовляють двічі на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути