Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2009 19:04

П"яна художниця покусала стюардесу

Британська художниця російського походження 54-річна Галина Русанова наприкінці квітня влаштувала дебош у літаку, повертаючись із Лос-Анджелеса до Лондона. Минулого тижня суд засудив її до 22 днів виправних громадських робіт і оштрафував на $30.

Галина Русанова боїться авіаперельотів, тому перед тим як зайти у салон лайнера, наковталася заспокійливих пігулок. Запила їх двома пляшками червоного вина. Страх не минув. Тому в туалеті ковтнула рідкого мила, в якому є трохи алкоголю.

— Вона чіплялася до пасажирів. Хапала їх за плечі, штовхала крісла, — розповідає одна із стюардес. — Посеред салону почала розмахувати руками, як пташка. При цьому ще й гавкала. Ми спробували її заспокоїти. Вона пручалася, у сутичці вчепилася зубами в ногу моєї подруги. Довелося прикувати пасажирку наручниками до крісла.

Літак вимушено приземлився в місті Бангор в американському штаті Мен. Русанову висадили й доправили до в"язниці.

— Нічого не пам"ятаю. Але це для мене типово, я часто роблю божевільні речі, — виправдовувалася на допитах художниця. Від звільнення під заставу відмовилася і до суду залишалася в Бангорі.

— Мені ніде ночувати, — пояснювала судді.

Русанова народилася в Сибіру, 20 років живе в Лондоні на допомогу з безробіття. Незаміжня. У Лос-Анджелес літала на побачення з чоловіком, з яким познайомилася в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «П"яна художниця покусала стюардесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути