вівторок, 27 грудня 2011 05:30

Пугачова вийшла заміж за Галкіна

Автор: фото з сайта www.eg.ru
  Російська співачка Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін біля ресторану ”Доріан ґрей” у центрі Москви. Тут вони святкували своє весілля. Пара зустрічалася 10 років
Російська співачка Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін біля ресторану ”Доріан ґрей” у центрі Москви. Тут вони святкували своє весілля. Пара зустрічалася 10 років

23 грудня в центральному загсі Москви розписалися співачка 62-річна Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін, 35 років. Весілля святкували в італійському ресторані "Доріан Ґрей".

Першим до закладу приїжджає співак 35-річний Микола Басков:

— Увесь вечір питиму за здоров'я молодих. Кажуть, що третій і сьомий роки — найбільш кризові в сімейному житті. Аллі та Максиму це не страшно, бо вони разом 10 років. На подарунок купив їм сервіз від Фаберже на 12 персон.

На святкування молодята запросили 40 гостей. Серед них гуморист Володимир Винокур, модельєр Валентин Юдашкін, дочка Пугачової Крістіна Орбакайте, її онук Микита Пресняков і колишній чоловік співак Філіп Кіркоров.

Молодята до ресторану приїжджають на золотистому лімузині. Пугачова в білому балахоні й шубі, Максим — у чорному костюмі.

— Сподіваюся, це мій останній шлюб, — вигукує Пугачова біля входу.

— А я сподіваюся, що мій єдиний, — відповідає їй Максим.

Алла Борисівна закочує рукав шуби і показує браслет із білого золота, інкрустований діамантами. Його Галкін подарував на весілля.

Біля входу до ресторану чергує охорона, вікна зсередини заклеєні фольгою.

— Гостей пригощають стравами італійської кухні та вишуканими винами, — розповідає один з офіціантів. — Святкування обійшлося у 250 тисяч рублів (майже 80 тис. грн. — "ГПУ"). Гості дарували посуд, антикваріат і гроші у конвертах.

Для Алли Борисівни це п'ятий шлюб. Із першим чоловіком литовським циркачем Миколасом Орбакасом прожила два роки. Була заміжня за режисером Олександром Стефановичем і продюсером Євгеном Болдіним. Шлюб зі співаком Філіпом Кіркоровим тривав 11 років. З Максимом познайомилася 2001-го на фестивалі "Слов'янський базар".

Новий рік подружжя святкуватиме в будинку Галкіна в селі Грязь під Москвою. Площа маєтку 2,3 тис. кв. м. Витратив на будівництво $10 млн.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова вийшла заміж за Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути