пʼятниця, 06 березня 2009 18:22

Пугачова йде зі сцени

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Алла Пугачова під час прес-конференції в Москві заявила, що 7 квітня розпочинає останній концертний тур
Алла Пугачова під час прес-конференції в Москві заявила, що 7 квітня розпочинає останній концертний тур

Російська співачка 59-річна Алла Пугачова заявила про закінчення своєї сольної кар"єри. Її прес-конференцію в Москві в прямому ефірі транслювали в Києві, Тбілісі та Єревані.

— Господа, спешу сообщить вам пренеприятнейшее известие: грядет мое 60-летие, — каже Пугачова, важко дихаючи в мікрофон. На ній чорне широке плаття й золотий ланцюжок. — Я обіцяла, що після шістдесяти не співатиму. Як би важко мені не було, я дотримаю своє слово. Причин дві: серце моє вже не дозволяє мотатися кораблями й літаками і після чисельних операцій підсів голос. Це всім зрозуміло? — звертається до журналістів. — А то потім понаписуєте.

Завершити кар"єру Пугачова планує світовим гастрольним туром "От апреля до апреля", який триватиме рік. Він розпочнеться 7 квітня трьома концертами в Кремлі. Співачка виступить в Америці, Канаді, Німеччині, Ізраїлі та країнах СНД. До Києва Алла Пугачова приїде 22 квітня, 26-го — буде в Донецьку, 29-го — в Одесі. Програма називатиметься "Сни про кохання". У ній будуть старі й нові пісні. Декорації створить київський дизайнер Борис Краснов, який понад 20 років співпрацює зі співачкою.

Скільки коштуватимуть квитки в Україні, ще невідомо. Ціна білету на концерт у Кремлі — від 15 до 30 тис. рублів (від 3200 грн).

— Ціни встановлювала не я, — пояснює Пугачова, витираючи рожевою хустинкою піт із чола. — Хто не хоче заробити на концерті під час кризи? Не жлобіться наостанок.

Пугачова випустила 60 альбомів, має звання заслуженої й народної артистки Росії та Радянського Союзу.

— Я на сцені з 16 років. 15 квітня мені буде шістдесят. Це скільки виходить? 44 роки! Я 44 роки співаю! Стільки не живуть, — жартує Примадонна.

На концерти в Кремлі, Києві та "банкетик по поводу дня рождения" вона збирається запросити прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, з якою приятелює сім років.

— Не буду розкривати політичні секрети і розповідати, що нас зв"язує з Юлею, — каже Пугачова. — Ви звикли її бачити залізною леді, а я знаю її як ніжну жінку. Востаннє, коли ми зустрічалися, пили горілку, говорили про доньок, про життя. Я думаю в неї велике майбутнє. Так що ж нам тепер — не товаришувати?

До свого ювілею співачка випустила альбом із фотографіями.

— Хочу, аби мене пам"ятали молодою та красивою. На цих фото я красуня. Згодом ще напишу книжку спогадів. Я не люблю збирати архіви і трястися над рукописами, але всі мої попередні чоловіки випустили свої мемуари про життя зі мною. Чим я гірша?

Алла Борисівна чотири рази виходила заміж. Першим її чоловіком був литовський студент естрадно-циркового училища Міколас-Едмундс Орбакас, з яким вона одружилася  1966 року. Через три роки народилася донька Крістіна — нині співачка Крістіна Орбакайте.  1976-го Пугачова вийшла заміж за режисера Олександра Стефановича, 1978-го — за директора своїх концертних програм Євгена Болдіна. 1993 року чоловіком Пугачової став співак Філіп Кіркоров. Із 2005 року вона офіційно розлучена. Має близькі стосунки з пародистом Максимом Галкіним.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова йде зі сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути