четвер, 26 квітня 2012 00:15

Представили нову колекцію спіднього одягу для наречених

Автор: фото: REUTERS/Jason Lee
 

Модель іде подіумом у білизні та фаті під час тижня моди в Пекіні. Нову колекцію спіднього одягу для наречених представив Модний дім "Єва".

— Білизну для наречених шили з натуральних матеріалів — бавовни і шовку, — кажуть дизайнери "Єви". — Тканини низької якості не беремо. Від них може з'явитися свербіж і подразнення на шкірі. Такі труси чи бюстгальтер швидко зношуються і розтягуються.

Колекція оздоблена мереживом, пайєтками і стразами. Моделі вартістю від $5 тис. прикрашені коштовним камінням.

Для колекції підбирали білі та бежеві кольори.

— Наречена асоціюється з чистотою і невинністю. Чорна або червона білизна на ній виглядатиме вульгарно, та й під білою сукнею буде видно. Білизну треба купувати після того, як замовили плаття. Можна зшити на замовлення за фасоном сукні, оздобити такими ж бантами, мереживом чи камінням, як корсет.

— Головне — не марка білизни, а її якість і зовнішній вигляд, — каже київський стиліст Маргарита Соколова. — Весільний комплект має бути сексуальним, адже це головний атрибут першої шлюбної ночі. Труси краще брати високі, які приховають недоліки фігури, скоригують поставу, підкреслять тонку талію, щоб весільне плаття сиділо на нареченій ідеально.

Зараз ви читаєте новину «Представили нову колекцію спіднього одягу для наречених ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути