Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 01:00

З'явилися чутки, що Ані Лорак народила

Автор: фото: ТАРАС ПОДОЛЯН
 

Вагітна співачка 32-річна Ані Лорак гуляє у столичному ботанічному парку ім. Гришка у вівторок, 17 травня. Кароліну супроводжують подруга й охоронець. Разом вони проходяться алеєю, на якій зацвіли бузок та піони. Співачка час від часу зупиняється, щоб понюхати квіти.

Ані Лорак — у синіх джинсах та довгій сірій кофті. Обличчя затоноване і припудрене, на очах — великі сонцезахисні окуляри. Тримає подругу під руку, іншою — час від часу підтримує живіт. Подруга лузає насіння. Лушпиння кидає у скручений з паперу кульок.

Охоронець постійно роздивляється по боках. У руках несе маленький білий пакет з пакунком усередині. Прогулянка триває 20 хв.

Нещодавно у світських колах з'явилися чутки, що Ані Лорак народила. Насправді співачка стане матір'ю на початку червня. Стать дитини приховують.

— Ми навмисно не хочемо дізнаватися стать дитини. Нехай буде сюрприз. До того ж й УЗД часом помиляється. Було дуже багато таких випадків у моїх подруг. Вони купували візочки, пелюшки-сорочечки у блакитних тонах, а замість хлопчика з'являлася на світ дівчинка. Тож кого Бог пошле, — каже майбутня мати під час нагородження "Людина року" у столичній опері. — Дитину я хочу похрестити. Оскільки вона житиме в Україні, православ'я буде зручніше. Хоча, якщо чесно, ми з чоловіком поки що не обговорювали це питання.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися чутки, що Ані Лорак народила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути