пʼятниця, 23 березня 2012 00:15

Пономарьов зраджував дружину з її подругами

24-річна Вікторія Мартинюк, колишня дружина співака Олександра Пономарьова, купила собі нове авто — білу "Ауді Q7" вартістю $70 тис.

— Торік влітку в мене вкрали спортивний "порше", — каже Вікторія. — "Ауді" така економна після "порша". По місту бере до 14 літрів, а в трасі — 8. "Порше" брав удвічі більше. Машина не з дешевих, але я стараюся заробляти. Торік відкрила свою дизайн-студію і шоу-рум для жінок.

У лютому Вікторія розлучилася з Олександром Пономарьовим. Розлучний процес тривав півтора року. Пара не могла поділити спільного сина 5-річного Олександра.

— Ми не сваримося. Говорили, що я не дозволяю йому бачити сина — це неправда. Завтра Саша приїде за сином. Ще не бачив його після дня народження, бо був на відпочинку. Лише водієм прислав у подарунок конструктор та привітав по скайпу.

Вікторія почала дізнаватися про зради чоловіка.

— По життю у мене так виходить, що обманювати мене не можна. Рано чи пізно я про все дізнаюся. Недавно знайомі розповіли, що Саша постійно зраджував мене зі спільними друзями. Він пропадав ночами, я думала, що він на концертах. Стало трохи образливо, що все було в мене під носом. Але претензій до нього не маю, бо цей чоловік із шоу-бізнесу. Там усе не як у простих людей.

Вікторія живе у квартирі, яка в неї була до заміжжя. Каже, що коханого чоловіка не має.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов зраджував дружину з її подругами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути