вівторок, 02 жовтня 2012 06:15

Поліція віддала Собчак півтора мільйона євро

Автор: Фото з сайта www.wordpress.com
  Російська телеведуча Ксенія Собчак під час еротичної фотосесії для одного з журналів. За деклараціями, вона щороку заробляла по шість мільйонів рублів — півтора мільйона гривень
Російська телеведуча Ксенія Собчак під час еротичної фотосесії для одного з журналів. За деклараціями, вона щороку заробляла по шість мільйонів рублів — півтора мільйона гривень

Російській телеведучій 30-річній Ксенії Собчак повернули 1,5 млн євро, $480 тис. і 480 тис. руб. Гроші слідчі вилучили під час обшуку її квартири, після участі телеведучої та опозиціонерки в мітингу на Болотній площі в Москві 6 травня.

— Три місяці Собчак не хотіли віддавати вилучені під час обшуку гроші, — кажуть знайомі телеведучої. — Поліція їх забрала розфасованими по конвертах, як зберігала Ксенія. Звинувачували її в несплаті податків. Для цього призначили податкову перевірку декларації про прибутки телеведучої за 2011 рік. Порушень не виявили.

У слідчому комітеті зазначили, що тепер немає підстав для подальшого зберігання вилучених коштів, тому їх повернули власниці. Гроші відправлені безготівковим переказом на рахунки телеведучої.

— Тепер я точно знаю, щастя — це не коли ти заробив мільйон. Щастя — це коли в тебе мільйон відняли, а потім повернули, — написала Ксенія Собчак у "Твіттері".

— Подавати скарги на правоохоронні органи у зв'язку з тим, що повернення грошей було таким довгим, ми не будемо. Я і моя клієнтка повністю задоволені, — каже адвокат Генрі Рєзнік.

За даними декларацій, телеведуча отримує щороку по 6 млн руб. — 1,5 млн грн. У розважальному телепроекті "Дом-2" вона працювала вісім років. За рік канал ТНТ платив їй по 1 млн руб. — 250 тис. грн. Прибутки також отримувала від зйомок у рекламі та виступів на корпоративах. Найбільший гонорар — 4,7 млн руб. — торік їй виплатили видавці журналу "Maкс", в якому Ксенія Собчак працювала головним редактором.

Зараз ви читаєте новину «Поліція віддала Собчак півтора мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути