Ексклюзиви
вівторок, 09 грудня 2008 17:10

Співачку Камалію оперували три години

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  4 липня 2008 року. Наталія Шмаренкова (Камалія) стала переможницею конкурсу ”Місіс світу-2008”. У шоу взяли участь конкурсантки із 40 країн
4 липня 2008 року. Наталія Шмаренкова (Камалія) стала переможницею конкурсу ”Місіс світу-2008”. У шоу взяли участь конкурсантки із 40 країн

31-річна співачка Камалія (справжнє ім"я — Наталія Шмаренкова) минулої суботи перенесла операцію. Жінці видалили фалопієву трубу.

— Їй стало погано в п"ятницю на концерті в палаці "Україна", — розповідає 51-річна Інна Шмаренкова, мати і продюсерка співачки. — У Камалії була температура до 38-ми, вона ледве ходила. Чоловік не пускав її виступати в "Україні", казав: "Не хочу бути вбивцею власної дружини". Але дочка вирішила співати. Незручно було перед організаторами концерту. Мав прийти президент. Камалія заспівала пісню "Такі ніжні почуття". За лаштунками буквально впала мені на руки, хоча глядачі викликали її на біс.

Після концерту Камалія поїхала додому.

— Опівночі заїхав аранжувальник Гена — той, що робить пісні для Пугачової, — розповідає мати співачки. — Посидів півгодинки і попрощався. А потім Камалії стало так погано, що викликали "швидку". Її відвезли в найближчу державну клініку. Виявилося, що в дочки кіста на яєчниках, от-от прорве. Викликали шістьох професорів із приватних клінік, одному довелося їхати до Києва 300 кілометрів. Почали операцію о першій ночі, закінчили без п"ятнадцяти чотири. У реанімації дочка пробула три години. Кажуть, якби звернулася до лікарів трохи пізніше, кісту прорвало б. Наслідки могли бути жахливі.

У хворобі доньки Інна Шмаренкова звинувачує лікарів і Чорнобиль.

У неї температура 42 трималася цілий тиждень

— Літом Камалія поверталася з Америки, де стала "Місіс світу-2008", — розповідає жінка. — На конкурсі вона знепритомніла, їй було погано і в літаку, тому прямо із "Борисполя" поїхала в клініку "Борис". Там сказали, що кіста, і начебто ту болячку вирізали. А виявляється, що недогледіли ще одну кісту. Ну як так можна було? Цю хворобу дочці, очевидно, дав Чорнобиль. Бо 26 квітня 1986 року ми із родиною поїхали на пікнік, бачили оте червоне зарево над Києвом. А потім пішов дощ. Ми сховалися під дерева, а дочка дурачилася, стрибала під зливою. Коли підійшла до нас, була вся чорна — дощ був із попелом із ЧАЕС. Потім у неї температура 42 трималася цілий тиждень, ніяк не могли її збити, і діарея.

Камалія народилася в Забайкаллі. Заміжня за британцем пакистанського походження Мохаммедом Захуром, власником металургійного заводу в Донецьку. Має звання заслуженої артистки України, видала чотири альбоми. Найближчі концерти на грудень співачка через хворобу скасувала.

Зараз ви читаєте новину «Співачку Камалію оперували три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути