пʼятниця, 25 червня 2010 02:00

Персиковий ліф із шовку коштує 3829 гривень

Бюстгальтер бельгійської марки "Карін Жильсон" у столичному магазині "Дика Орхідея" коштує 7465 грн. Щоправда, продають його зі знижкою в 90% — за 746. Він пошитий з ліанського шовку, легкого мусліну й мережива.

Найдорожча білизна — із Франції та Італії. Персиковий бюст із натурального шовку від французького "Діора" у крамницях у центрі Києва продають за 3829 грн. Французькі "Шанталь Томас", "Шарм" — від 1,5 тис. грн. "ДІМ" — без швів і кісточок — за 600–700 грн.

У дорогих магазинах не надто популярні сніжно-білі бюстгальтери. Частіше трапляються стриманого відтінку слонової кістки чи шампанського — він ніжніший і вишуканіший.

У моді венеціанський стиль: стрічки, зав"язки, різні за фактурою матеріали, шви з обрамленням.

З українських бюстгальтерів популярні "Еліта" та "Сілайн". Перші роблять у райцентрі Сосниця на Чернігівщині. Еластичні, трикотажні, мереживні моделі коштують 70–80 грн. Вони здебільшого чорні та білі. "Сілайн" відшивають в Китаї. У середньому моделі коштують 90–120 грн.

Зараз ви читаєте новину «Персиковий ліф із шовку коштує 3829 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути