Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 19:31

Печерськ стоїть на кістках відьом і повій

Автор: фото: ТАРАС ПОДОЛЯН
  ”Кривий” ліс біля польського міста Грифіно. 400 зігнутих сосен, всі як одна, повернуті на північ. За однією з версій, там приземлявся НЛО. За іншою, селекціонер-маг хотів виростити ліс, де ніхто б не міг заблукати
”Кривий” ліс біля польського міста Грифіно. 400 зігнутих сосен, всі як одна, повернуті на північ. За однією з версій, там приземлявся НЛО. За іншою, селекціонер-маг хотів виростити ліс, де ніхто б не міг заблукати

— Найбільше патогенних зон у Києві і Рівному, — каже 46-річний Мирослав Олійник, столичний біоенергетик. За професією геолог, вивчає патогенні зони. — Під Рівненською атомною електростанцією є велика підземна порожнеча. Небезпечні ділянки там тягнуться на кілька кілометрів, у деяких місцях навіть перетинаються. Такі ділянки називаю "ризикованими". Там періодично трапляються катастрофи і стихійні лиха.

"Патогенною" називає ділянку землі, де відбувається викид або накопичення земної енергії через розломи у земній корі.

— Також особливою силою володіють місця кладовищ, в'язниць, церков, тунелів, шахт, — біоенергетик розгортає карту Києва. На ній червоними колами позначені місця скупчення негативної енергії — район Татарки, Печерська, Бабин Яр, метро Чернігівська і Вокзальна. — Аномальні зони часто створюють люди, особливо їх скупчення. Негативну енергетику несуть базари, вокзали, лікарні, транспорт, особливо метро. У цих місцях часто відбуваються грабежі, самогубства, бійки. Там з людей лізуть назовні похоті і зло, вони починають говорити мовою прокльонів, матюків — людьми чорт крутить.

Ручкою обводить ділянку біля метро Чернігівська.

— Мій товариш жив там в одній "хрущовці". За два роки, доки орендував квартиру, померли п'ятеро молодих сусідів. Двоє загинули в аварії, у трьох сталися інфаркти. На диво, у всій 5-поверхівці не було жодного пенсіонера. Той будинок стоїть у патогенній зоні, де перетинаються сильні енергетичні вісі. Якщо готуєтеся купити чи винайняти помешкання, поцікавтеся, чи є у будинку довгожителі. Тільки тоді поселяйтеся. У Печерському районі житло елітне і найдорожче. Але навіть ті фірми, що орендують там офіси, з часом зазнають краху. Бо висотки стоять на древніх кладовищах. Печерськ — один із найстародавніших районів. Там була Лиса гора. Коли почали розбудовувати Київ, її намагалися зрівняти із землею. На горі часто страчували злочинців, спалювали відьом і повій.

На патогенних зонах звели Верховну Раду, Маріїнський палац, музей Булгакова, Музей історії Києва і ЦУМ на Хрещатику. Жити та працювати там небезпечно для здоров'я. За кілька років у людей з'являються пухлини, серцеві напади й інфаркти.

— Енергетичний хвіст тягнеться через міст Дніпро. Там бачу багато самогубств, безневинно загублених душ, які досі не знайшли спокою і не були захоронені. Негатив там завис з часів, коли у Дніпрі топили ідолів.

Кілька небезпечних ділянок є на перетині вул. Олени Теліги і Щусєва, просп. Науки та Столичного шосе, Московського проспекту і вул. Гавро. Там постійно трапляються ДТП.

— Водії їдуть тверезі, але у тих ділянках втрачають контроль над автомобілем, дехто непритомніє, засинає за кермом. Рівень електромагнітного поля там перевищує норму у 200 разів.

Аномалії трапляються у лісах, де часто викопують убитих, знаходять тіла зґвалтованих і самогубців.

— У нас майже в кожному лісі можна побачити покручені дерева. Рослини першими реагують на збої на енергетичному рівні. У патогенних зонах може розболітися голова та виникнути блювота. У лісах Рівненщини багато "танцюючих дерев" — рослини викручує у різні боки від коріння до стовбура і крони.

 

Найпатогенніші місця в Україні

Долина Привидів у Криму

Гітлерівська ставка "Вервольф" на околиці селища Стрижавка за 7 км од Вінниці

Окружна дорога у Рівному

Личаківський район у Львові

Просп. Леніна у Харкові

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Печерськ стоїть на кістках відьом і повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути