Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 19:27

Хлопець Яни Клочкової не сподобався її батькові

Автор: фото з сайту www.moemisto.com.ua
  Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова раніше зустрічалася з автогонщиком Мочановим, баскетболістом Торопом і художником Володкевичем
Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова раніше зустрічалася з автогонщиком Мочановим, баскетболістом Торопом і художником Володкевичем

Кажуть, плавчиха 26-річна Яна Клочкова на четвертому місяці вагітності.

— У неї вже помітний животик, — каже подруга Яни. Просить не писати прізвища. — Вона стала рідше відвідувати вечірки. Коли з"являється десь, носить сукні вільного крою. Яночка обожнює діточок — не раз говорила, що хотіла б стати мамою. Про аборти й мови йти не може. Зараз шукає пологовий будинок. Обирає між приватною клінікою "Ісіда", пологовим номер 5, де народжувала Тіна Кароль, і номер 7, який люблять жінки з родини Ющенків.

Батько дитини — грузин 25-річний Леван Ростошвілі, з яким Яна зустрічається півроку. Познайомилися в столичному ресторані "Сейф".

— Він веселий і приємний у спілкуванні. Правда, дуже ревнивий. Професійно займався ватерполо. Збирається залишитися в Україні й зайнятися бізнесом — постачати вино. Кажуть, Леван не подобається батькам Яни. Чула, через це він образився, хлопнув дверима, вимкнув телефон і поїхав у Грузію. Яну любить страшенно. Возив її до своїх батьків. Вони прийняли її тепло. Думаю, скоро одружаться.

Три фотографії бойфренда Яна розмістила на своїй сторінці на сайті "Одноклассники". На одному зі знімків Леван її обіймає. На його правій руці виблискує перстень, схожий на обручку.

— Хтось пустив чутки, що він одружений. Дружини в нього немає, — запевняє подруга.

Яна на дзвінки не відповідає. Телефонуємо її батькові Олександрові Васильовичу.

— Я в шоці, — дивується. — Уперше це чую! Їздив на місяць до Харкова, лише цього тижня повернувся в Київ. Із хлопцем Яна мене не знайомила. Донька знає, якого чоловіка я для неї хотів би. Але в неї свої смаки. Певно, тому не стала розповідати про нового кавалера. А дружина не хотіла мене засмучувати. Головне, щоби потім не довелося кусати лікті. Після стосунків з одним чоловіком вона мені казала: "Якою ж я була дурепою! Де були мої очі?!" Кохання — це в нас із Яниною мамою, ми прожили разом 26 років.

Яна зустрічалася з автогонщиком Олексієм Мочановим, баскетболістом клубу "ДніпроАзот" Юрієм Торопом і московським художником Борисом Володкевичем. Раніше не приховувала, що самотня. Через спорт, скаржилася, бракувало часу на серйозні стосунки.

— Я не знав, що вона вагітна, — говорить бізнесмен 40-річний Тимофій Нагорний. Він дружить із Яною, часто з"являється з нею на вечірках. — У суботу бачив її на фіналі шоу "Танцюю для тебе". Вона була у гарній сукні, мала яскравий макіяж. Не помітив животика. Думаю, хтось розпускає чутки про її вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець Яни Клочкової не сподобався її батькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути