вівторок, 08 травня 2012 00:30

"П'ятеро здорових мордоворотів мене побили"

Автор: фото з сайта www.glianec.com
  В інтернеті оприлюднили відеозапис, де Наталія Розинська матюкається під час розмови з працівниками ДАІ
В інтернеті оприлюднили відеозапис, де Наталія Розинська матюкається під час розмови з працівниками ДАІ

Ведучу Першого каналу 31-річну Наталію Розинську побили працівники ДАІ.

— Інцидент стався 2 травня о 17.30 на вул. Саксаганського в Києві, — каже піар-менеджер телеведучої Олексій Прищепа. — Вона одразу звернулася до міліції, щоб зняти побої. Були зафіксовані легкі тілесні ушкодження. У неї подерті руки, є синці. Наталія напише заяву до прокуратури та звернеться до міністра внутрішніх справ.

— Розинська зупинилася біля квіткового магазину. Хотіла купити букет. Але крамниця була зачинена. Уже збиралася від'їжджати, але її зупинив інспектор ДАІ. Не назвав причину. Наташа почала з ним говорити українською мовою. Просила пред'явити документи і сказала: "Хабарі я не роздаю!". Доки даїшник вигадував причину зупинки, сіла за кермо і поїхала.

Через 150 м телеведучій перегородили дорогу три машини. Із них вийшли п'ятеро даїшників.

— П'ятеро здорових мордоворотів мене побили, роздряпали руку так, що залишилася 10-сантиметрова рана, видирали сумку, погрожували табельною зброєю, — згадує Наталія. — Недалеко розташована тролейбусна зупинка. Не дай Бог, у цього даїшника здригнулася рука, він міг би когось застрелити. Перехожі знімали напад на мене на мобілки. Я маю свідків, які бачили, як мене били. Це 365-та стаття, зловживання владою.

Виходити з машини я відмовилася, свої документи їм не дала. Запишуся на прийом до міністра МВС і подам заяву у прокуратуру.

Працівники ДАІ завели на Наталію Розинську чотири протоколи: за недотримання вимог дорожніх знаків, за відмову зупинитися на вимогу інспектора, пред'явити документи і небажання пройти медогляд, що автоматично означає водіння автомобіля в нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «"П'ятеро здорових мордоворотів мене побили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути