вівторок, 16 жовтня 2007 16:46

Батько подарував Аліні Гросу кабріолет

  12-річна співачка Аліна Гросу за кермом двомісного кабріолета, який їй подарував батько Михайло Гросу
12-річна співачка Аліна Гросу за кермом двомісного кабріолета, який їй подарував батько Михайло Гросу

12-річній співачці Аліні Гросу подарували кабріолет вартістю $120 тис. Дарунок дівчині зробив її батько Михайло Гросу, 40 років, депутат Чернівецької міськради.

— Ми хотіли підтримати Аліну після дитячого "Євробачення", — зізнається "ГПУ" мама співачки Ганна Гросу. Дівчина зайняла лише друге місце в відбірному фіналі й не поїде на конкурс до Голландії. — Вона дуже переживала. Батько сказав: "Хай буде тобі подарунок, бо ти все одно найкраща".

Спочатку Михайло Гросу хотів купити доньці жіноче авто "лексус". Але в столичному автосалоні на Оболоні продавець показав їм двомісний кабріолет із відкидним верхом.

— Аліна так загорілася, що батько не міг не купити ту машину, — каже Ганна Гросу. — Дочка заявила, що завжди мріяла про таке авто. Вона дуже любить ексклюзивні машини.

Нині сім"я Гросу їздить на "лендкрузері". Аліну возить водій і охоронець Андрій. Він уже пообіцяв навчити дівчину керувати  кабріолетом.

— Дочка хотіла за кермо сідати. Вона в нас така жива дівка, просто вогонь! — сміється мати. — Андрюша вже вчив її керувати. Виїжджали на Харківське шосе, й там Аліна сама їхала. Зізналися нам пізніше. На великій машині їй ще важко їздити, бо невисока. А кабріолет якраз впору. Та на трасі зі жвавим рухом я не дозволю Аліні самій їхати. Боюся за неї.

Зараз ви читаєте новину «Батько подарував Аліні Гросу кабріолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути