вівторок, 05 липня 2011 09:17

Від князя Монако двічі втікала наречена

Монакський князь 53-річний Альберт одружився з олімпійською чемпіонкою з плавання, зімбабвійкою Чарлін Віттсток, 33 роки. Весілля обійшлися країні в $65 млн.

— Ми не вірили, що наш князь коли-небудь одружиться, — каже корінна жителька Монако Серена Ватсон, 43 роки. — Він ще жодного разу не йшов під вінець. Дехто навіть засумнівався в його орієнтації.

Альберт і Чарлін розписалися в тронній залі королівського палацу. Наречений був убраний у темний костюм, а його обраниця — у блакитний піджак і спідницю. Пара виголошувала шлюбні клятви французькою на внутрішньому подвір'ї палацу. Мову Віттсток протягом місяця інтенсивно вивчала у Французькому інституті.

На вінчання Чарлін переодяглася у шовкову сукню від "Армані" із довгим шлейфом і вуаллю, розшиту квітами і кристалами Сваровські перламутрових і золотавих відтінків. До вівтаря її вів батько. Князь убрався у кремову літню форму палацової варти, а на його грудях були закріплені три медалі, зокрема французький орден Почесного легіону та орден Ґрімальді.

Під час церемонії Альберт підморгував обраниці, обіймав її за талію, клав руки на стегна та коліна. Наречена насилу насунула обручку на набряклий палець князя.

На "лексусі" молодята поїхали в каплицю святої Девоти, де, за традицією, принцеса залишає свій весільний букет.

— Там Чарлін розплакалася, — згадує очевидець Мартін Огвер, 32 роки. — Кажуть, вона не хотіла йти заміж за Альберта. Він постійно їй зраджував. Нагуляв двох дітей. Романи крутив тільки з простими жінками. У списку його коханок прибиральниці, стюардеси й офіціантки.

Про ймовірний зрив весілля казали минулого тижня. Після чергової сварки наречена зібрала речі й поїхала в аеропорт. Коли її затримали, у руках у неї був паспорт і квиток на літак до Кейптауна, столиці ПАР.

— Я чув, що наречену доставили в палац і не випускали звідти до дня весілля, — додає Мартін. — На вінчанні вона була бліда, поводилася знервовано, постійно кусала губи. Аби ніхто не бачив її червоні від сліз очі, ховала їх під вуаллю. Альберт мусив одружитися. Парламент країни змінив конституцію й ухвалив закон: якщо князь не візьме шлюб, престол відійде одному із синів його сестри.

Альберт познайомився з Шарлін 2000-го, коли та приїхала в Монако на змагання із плавання. У липні 2005 року, після смерті батька, принц став офіційним головою держави. Чарлін Віттсток переїхала в Монако. Для князя Альберта цей шлюб перший. Він має двох позашлюбних дітей: сина Олександра від стюардеси і доньку Ґрейс від танцівниці з Каліфорнії.

Медовий місяць подружжя проведе в Південній Африці, звідки родом Чарлін.

 

Бельгійський принц випив зайвого і впав

На весілля були запрошені королівські родини Великої Британії, Норвегії, Швеції, Бельгії, Нідерландів, великий герцог Люксембургу, президенти Німеччини, Франції, артисти та спортсмени, родичі молодят.

Одним з останніх на вінчання приїхав бельгійський принц 47-річний Лоран. Він так поспішав на церемонію, що впав на коліна. Кажуть, перед цим годину сидів у ресторані, де випив забагато віскі, тому й не зміг утриматися на ногах.

Наречені йшли до вівтаря 200-метровою червоно-білою доріжкою. 10 липня її розріжуть і продадуть з благодійного аукціону. На кожному шматку килима князівська пара поставить підписи.

 

Зараз ви читаєте новину «Від князя Монако двічі втікала наречена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути