вівторок, 08 травня 2012 00:15

Обама ночував у спальнику

Американка Женев'єва Кук, яка у 1980-х зустрічалася з американським президентом Бараком Обамою, описала їхній роман у своєму щоденнику.

— Із Бараком ми познайомилися на Різдво в Нью-Йорку. У його околицях я закінчувала курси з банківської справи. Барак жив на четвертому поверсі в будинку без ліфта. Це була квартира із трьома спальнями. Там було холодно, тому він і друзі ночували у спальниках. У неділю Обама любив тинятися вулицями, пити каву і розгадувати кросворд у "Нью-Йорк таймс", — каже Женев'єва. — І хоч йому було лише 22, він уже був "людиною світу". Постійно думав про те, як виправити зло і досягти ідеалу в усьому. Ще мріяв побувати на батьківщині своїх предків у Кенії. Особливо після смерті свого батька.

Женев'єва Кук походить зі знатної сім'ї. Її батько, Майкл Кук, був австралійським дипломатом. Мати Гелен Ібістон — істориком мистецтва.

— Ми часто сварилися з Бараком, бо він багато часу присвячував роботі. Зустрічалися рік, розійшлися 1985-го. Мені здавалося, що він недостойний мене, погано знає, недостатньо робить і мало дає. Перед від'їздом із Нью-Йорка до Чикаго Барак купив синю "Хонду Сівік" за 2 тисячі доларів. Також забрав светр, який я подарувала йому на Різдво.

1992-го Обама одружився з Мішель Робінсон, яка тепер і є першою леді США.

Зараз ви читаєте новину «Обама ночував у спальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути