Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 05:30

Нелі Штепі радять змінити зачіску

Автор: ФОТО з сайта WWW.skrypin.ua
  Екс-мер Слов’янська на Донеччині Неля Штепа була тричі у шлюбі. Має сина й доньку
Екс-мер Слов’янська на Донеччині Неля Штепа була тричі у шлюбі. Має сина й доньку

"Такое впечатление, что вы влюблены", — коментують повідомлення екс-мера Слов'янська 55-річної Нелі Штепи на "Фейс­буку". Жінка запитує користувачів, чи варто їй робити пластику обличчя.

"Родные мои друзья, очень многие знакомые сделали уже не одну пластику лица. Смотрю на них — как куколки, — пише Штепа. — Може, й мені варто щось зробити з собою. Але в той же час боюся з двох причин. Перша — моє життя вже колись висіло на волосині. Пережила п'ять операцій, не пов'язаних із красою. Вони тривали від 6 до 10 годин. Друга причина — після пластики всі жінки стають схожими одна на одну. Але бажання стати красивою переважає. Дивлюся на Тимошенко, Луценко — прямо лялечки. А я — проста жінка".

До повідомлення Неля Штепа додала фото себе усміхненої з високо укладеним висвітленим волоссям.

"Мне кажется, надо стиль поменять. Прическу и макияж. Обратите внимание на Бриджит Макрон, Меланью Трамп, Монику Белуччи", — пише користувачка.

Інші хвалять її обличчя, колір і пружність шкіри. Радять обійтися пілінгами, масажами та гіалуроновою кислотою для заповнення зморщок. Рекомендують хірургів у Донецьку.

"Ведь для Вас, человека православного, это грех великий! Изменить то, что дал Господь? Вы — умница и красавица! Не вздумайте! Не гневите Бога", — пишуть читачі сторінки Штепи.

"Неля Игоревна, не делайте пластику. Говорят, это может повредить мозг. А мы вас ценим именно за ваш незаурядный интеллект", — додає користувач.

Неля Штепа тричі розлучена. Від першого шлюбу має 34-річного сина Сергія та 24-річну доньку Ольгу від другого. Останній чоловік Олексій Артамонов був на 16 років молодший. Працював охоронцем і водієм Нелі Штепи. Розлучилася 2013-го через зраду чоловіка.

Штепа перебуває під домашнім арештом. 2014 року її звинуватили в підтримці російських диверсійно-терористичних груп під час захоплення Слов'янська на посаді мера. Ним стала 2010-го. Була членом Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Нелі Штепі радять змінити зачіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути