Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 20:37

Наталію Добринську чоловік приревнував до принца Монако

Автор: фото з архіву Наталії Добринської
  Олімпійська чемпіонка з семиборства Наталія Добринська із принцом Монако Альбертом на 17-й церемонії нагородження кращих спортсменів світу
Олімпійська чемпіонка з семиборства Наталія Добринська із принцом Монако Альбертом на 17-й церемонії нагородження кращих спортсменів світу

Олімпійська чемпіонка з семиборства 26-річна Наталія Добринська приїжджає на інтерв"ю у чорному "ягуарі". Іномарку їй у жовтні подарувало спортивне товариство "Колос" — за перемогу на Олімпіаді. Місяцем раніше жінка отримала від вінницької мерії червону "Тойоту Ауріс" і чек у 20 тис. грн на бензин.

— Два роки тому купила в кредит темно-синю "Шкоду Фабію" і досі виплачую за неї гроші, — розповідає про третю машину. — Подарувала її батькам, і їжджу на "ягуарі". Ця машина — як жива дика тварина, така граціозна.

За золоту олімпійську медаль київська мерія подарувала Наталії однокімнатну квартиру на вул. Шепелєва неподалік залізничної станції Київ-Волинський. Але Добринська живе на спортивній базі збірної у Броварах із чоловіком Дмитром Поляковим, 43 роки. Місяць тому разом їздили у Монако на 17-ту церемонію нагородження кращих спортсменів світу. Принц князівства Альберт, 45 років, вручав переможцям кришталеві статуетки і премії у $100 тис.

— У Сергія Назаровича (Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету. — "ГПУ") якраз у ці дні був ювілей — 50 років. А я не привітала, бо дати погано запам"ятовую. Про день народження згадала, аж коли додому повернулася.

— Кажуть, на церемонії принц Альберт цілий вечір не зводив із вас очей?

— Коли спускалася сходами, він підійшов і поцілував руку. На святі мене всі чомусь сприймали за актрису чи модель (зріст Наталії Добринської 1,83 м. — "ГПУ"). Але особистих загравань від Альберта я не помітила. Так — постояли, поговорили, сфотографувалися. Принц — атлет. Коли розповідав, як щодня тренується по 3 години, відчула, що чоловік мене ревнує. Істерик не влаштовував, але було помітно, що незадоволений. Говорив зі мною трохи натягнуто.

На церемонію Наталія пішла у короткій чорній сукні, декорованій білими паєтками від "Хелен Марлен". Плаття купила у київському бутику за 600 євро.

— Оленка (росіянка 26-річна Олена Ісинбаєва, олімпійська чемпіонка зі стрибків із жердиною. — "ГПУ" ) була у білій сукні, розшитій коштовним камінням. Шепнула мені по секрету, що на сукню навіть грошової винагороди за медаль не вистачило, а це 100 тисяч доларів. А я свої 700 тисяч гривень, які вручила Юлія Тимошенко, одразу конвертнула в долари і поклала на депозит.

Каже, що хотіла б жити в Монако.

— Але це нереально, бо квартира коштує 3 мільйони доларів. А країна цікава, схожа на лялькову. На 40 тисяч населення три тисячі камер спостереження. Уночі світло, мов удень — така ілюмінація. У вихідні на вулицях людей практично немає, усі магазини закриті.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Добринську чоловік приревнував до принца Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути