середа, 02 листопада 2011 05:15

Наталія Окунська любить торгуватися на ринку

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Модель Наталія Окунська (у центрі) на столичному ринку Даринок з дітьми Ігорем (ліворуч) і Олександром від шлюбу із баскетболістом Олександром Окунським, дочкою Марією (праворуч) від бізнесмена Дмитра Приходька і Поліною — від нардепа-”бютівця” Сергія Власенка. Наталія витратила 2,7 тисячі гривень. Купила шість суконь, дві жилетки для доньок, костюм і сорочку для Олександра, штани і светр Ігорю. Кожному по парі туфель. Собі обрала на шпильці
Модель Наталія Окунська (у центрі) на столичному ринку Даринок з дітьми Ігорем (ліворуч) і Олександром від шлюбу із баскетболістом Олександром Окунським, дочкою Марією (праворуч) від бізнесмена Дмитра Приходька і Поліною — від нардепа-”бютівця” Сергія Власенка. Наталія витратила 2,7 тисячі гривень. Купила шість суконь, дві жилетки для доньок, костюм і сорочку для Олександра, штани і светр Ігорю. Кожному по парі туфель. Собі обрала на шпильці

Екс-дружина нардепа Сергія Власенка, модель 40-річна Наталія Окунська купує одяг на ринку. Вибирає сукні за 300–350 грн і туфлі за 650. Торгується з продавцями, збиває ціну на 30–50 грн.

Середньомісячний дохід Наталії — $500–600. У неї четверо дітей: 17-річний Олександр і 14-річний Ігор від шлюбу із баскетболістом Олександром Окунським, 8-річна Марія від бізнесмена Дмитра Приходька і 5-річна Поліна від нардепа-"бютівця" Сергія Власенка.

Наталія ходить від однієї до іншої ятки на столичному Даринку, вибирає сукні для дочок і для себе.

— Я ніколи не одягалася у брендові речі, — прикладає до тіла чорну сукню. Наталія низька, із прямим русявим волоссям, яке закладає за вуха. — Це викинуті гроші. Навіщо платити за етикетку? Подарували мені після показів кілька брендових кофтинок, а вони швидко з моди вийшли.

Наталія одягнена в коричневу сукню і шкіряну куртку. Взута в чоботи на низькому ходу.

— Раніше думала, що як вийду без каблуків, то люди будуть до мене погано ставитися, — каже вона. — А зараз перестала носити шпильки навіть на вечірки. Приходжу в балетках. Краще зручно, ніж красиво. У магазин можу вийти ненафарбована.

Торік Наталія ходила на Віденський бал у столичній Опері в сукні за 450 грн.

— На бал прийшли співачки, політики в "Шанель" і "Луї Віттон", — розчепірює пальці й манірно підіймає голову. — Та я можу відрізнити бренд від підробки. Дивлюся, "Луї Віттон" через раз пальоний попадається, а оригіналів "Шанель" зовсім немає. Половина зірок на базарах одягаються, а розказують, що у Франції.

Для дітей вибирає руді та сірі сукні. Домовляється із продавцями, якщо речі не підійдуть, то поверне протягом двох днів.

— Тільки один раз не вгадала розмір, коли купляла Ігорю светр. Узяла найбільший, а він замалим виявився, рукава короткі були, горловина вузька. Старшому сину Саші обирати одяг найважче. У нього зріст понад 2 метри, широкі плечі, худий. Розмір ноги — 50. В одному з 10 бутиків знаходжу підходящі речі. Олександр звик, що носити доводиться те, що є, а будеш крутити носом, узагалі в одних штанях залишишся. Ігор високий і повний, тому одяг брата доношувати не може.

Наталія купує донькам сукні по 170 і 250 грн. Синам — штани по 400 грн і светри за 295.

— Інколи купую одяг на гуманітарці, — поправляє краватку сину Олександру. — Перед тим як відправляю дітей у літні табори, йду і скуповую футболки і шорти десятками. Це так приємно, — набираєш купу речей і платиш, на скільки вони заважили. Кажу дітям, що вони можуть ці футболки додому не привозити. Тільки ношені речі не беру. Боюся чужої енергетики.

Власенко на день народження хотів забрати "субару"

У середу, 26 жовтня, Наталія Окунська святкувала 40-річчя в столичному аквапарку торговельного центру "Дрім таун". На свято прийшли всі охочі з дітьми. Для того, щоб потрапити в аквапарк, треба було привітати іменинницю. Більшість гостей несли квіти, дитячі книжки та м'які іграшки. Їх Наталія Окунська збирається передати до сирітських будинків.

— Я б не хотіла доживати до 80 років, коли буду некрасива і нікому непотрібна. Хочу померти красивою. А першими мене привітали діти. Надули повітряні кульки, квартиру прикрасили наклейками "С Днем рождения, мамочка". Така традиція в нас уже років із 10.

Екс-чоловік Наталії Окунської, нардеп, один з адвокатів Юлії Тимошенко, Сергій Власенко також "привітав" колишню дружину з днем народження.

— Власенко прислав мені лист, де просить повернути йому машину "субару". Її він подарував мені на день народження шість років тому. Після розлучення автівка дісталася мені. Але Власенко настоює на тому, що я маю її повернути. Можливо, йому тепер на життя не вистачає. Це вже не чоловічий крок. Усьому є межа, він перегинає палку.

Галина ОСТАПОВЕЦЬ

 

Зараз ви читаєте новину «Наталія Окунська любить торгуватися на ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути